Sem vam že pisala, pa ste mi vedno dali kakšen dober odgovor.
Moja stiska glede izbire poklice me vsak dan vleče bolj k tlom in izgubljam voljo tudi za druge stvari. Usmerjeno izobtraževanje me je pripeljalo čisto do napačnega poklica, ker pa sem hodila v kar težko šolo sem izdelala srednjo s komaj dobrim uspehom, s katerim pa sedaj se ne morem vpisat na katero od želenih fakultet. Eno imam že narejeno-1.stopnjo. Zdaj vidim rešitev edino, da grem v kakšno srednjo šolo za odrasle. Še ena možnost pa je, da se vpišem v 3.letnik organizacije dela, vendar ne vem če bi si stem študijem kaj pridobila. Vleče me študij psihologije, socialnega dela ali kakšnega zdravstva.
Sem pa zaposlena v veliki firmi, kjer sem številka, dobim kar v redu plačo,ne občutim pa nobenega zadovoljstva in z muko odhajam v službo vsak dan. Sploh ne vem kaj naj naredim, preko razpisa verjetno ne bom dobila nobene službe, imam itak napačno izobrazbo, vez za drugo službo nimam, na fakultetah nisem bila sprejeta. Motivacije na delovnem mestu ni, kaj storiti, naj se vpišem v srednjo šolo? Imate morda kakšen nasvet?
Rada bi kakšno rešitev, ki bi mi povrnila moči glede službe.

Spoštovana Mojca,
brez mature se lahko kar poslovite od želja po psihologiji ali medicini.Če imate toliko energije, kot obetate, bo zato srednja šola za odrasle, ali pa morda le izpiti čez zadnji razred z maturo zadostni štart, pa še potem bo tekma huda, saj je celo med kandidati z najboljšimi ocenami slekcija zahtevna.

New Report

Close