poiskati odgovor

Spostovani,

vprasanje se ne nanasa na stomatologijo. Sem nova bralka vasih strani, ki se mi zdijo izredno koristne. Mislim da privarcujejo marsikatero pot do zobozdravnika in hkrati tudi marsikomu kar nekaj denarja.
Zanima pa me ce postavim dodatno vprasanje na nekaj kar ste vi odgovorili ze pred casom, ali se potem odgovor pojavi kot nov po datumu ali je potrebno odgovor poiskati pri osnovnem vprasanju? in ali pravzaprvav ogovarjate na dodatna vprasanja ce je bilo prvotno vprasanje postavljeno ze naprimer pred dvemi leti?

Hvala za odgovor in se naprej tako uspesno delo, ki je v zadovoljstvo predvsem vasim bralcem!
Sandra

SPoštovana Sandra,

hvala za pohvalo.
Načeloma odogovarjam tudi na vprašanja postavljena ob starih vprašanjih, če jih le najdem. Moram priznati, da pregledujem le nekaj strani nazaj, odgovor pa se potem tudi tam nahaja (ne skoči na vrh). Sama dobim nekaj vprašanj na osebni mail naslov, vendar mi dobra zaščita nekako prefiltrira polovico vprašanj, tako da vsega niti ne dobim na poštni predal in se potem znajdem po forumu. Občasno pregledam pod posebnim okencem, ko liko je neodgovorjenih vpršanj in jih potem iščem, kar je precej mukotrpno.
Zato mi je ljubše, če vprašanje postavite na novo, ker za 2 leti nazaj prav gotovo ne pregledujem. Če se vprašanja spomnim, potem vam tudi sama lahko svetujem, da preberite odgovor nekaj vrstic nižje, v nasprotnem primeru pa raje ponovno odgovorim.

New Report

Close