Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje pohvala za recinkota

pohvala za recinkota

Ker večinoma samo kritiziramo, moram prav pohvalit spletno trgovino Recinko – v četrtek popoldne sem naročila previjalno mizo, v petek so mi sporočili, da gre na pošto in v soboto dopoldne so nam jo s pošte pripeljali. Mož jo je včeraj sestavil in je res prav lepa in kvalitetna:

Tudi cenovno se mi zdi, da sva se dobro odločila, saj stane 186 €, popolnoma enaka je v Baby Centru (celo v akciji!) 229 €, vendar brez previjalne blazine na vrhu in brez dekoracije (v paketu je bila lepa keramična račka za nalepit na predal). Aja, pa tudi poštnine nismo plačali.

Zdaj čakamo samo še dojenčka, da jo dokončno stestiramo 🙂

Ja, tudi jaz sem zelo zadovoljna s to trgovino. Najprej sem imela nekaj vprašanj, pa so mi nanje zelo hitro in izčrpno odgovorili, nato pa sem naročila stolček, prenosno posteljico in še nekaj drobnarij. Naročilo sem poslala v torek zvečer, v soboto je pošiljka že prišla. Z vsem sem zelo zadovoljna in cene so res zelo ugodne. Trip trap stolček npr. stane samo 31eur!

Ali lahko preko te spletne strani kdor hoče? Ali je rezervirana samo za tiste, ki bodo vzele paket za novorojenčeka?

Kako je s tem stolckom? Mi se tudi odlocamo zanj, edino me skrbi, da ne pomeni nizja cena tudi nizje kvalitete?

Kdor hoče 🙂

Lp, T.

Tudi jaz bom čez kak teden ali dva naročila Lano, Boženo, verjetno tudi jogi, banjico, razmišljam pa še o prenosni posteljici.
Drugače pa sem že pred časom tudi sama spraševala o Recinkotu (če bo katera brskala, mislim da sem dala naslov temi prav RECINKO) in sem dobila same pohvale.

Hvala za odgovor. Šele zdaj sem videla kako solato sem napisala. Še dobro, da si razumela kaj sem želela vprašati:)

Se pa odlčam za nakup prenosne posteljice, jogija in prešite odejice. Za posteljico vem, da je ok, ker sem jo že videla. Me pa malce skrbi jogi in prešita odejica. Še posebej, ker je cena zelo nizka v primerjavi s cenami v trgovinah? Zadovoljni?

Hvala za odgovor. Šele zdaj sem videla kako solato sem napisala. Še dobro, da si razumela kaj sem želela vprašati:)

Se pa odlčam za nakup prenosne posteljice, jogija in prešite odejice. Za posteljico vem, da je ok, ker sem jo že videla. Me pa malce skrbi jogi in prešita odejica. Še posebej, ker je cena zelo nizka v primerjavi s cenami v trgovinah? Zadovoljni?[/quote]

Ma pišem ko kura. Zatečeni prsti bodo krivi:)

Popravljam zgornji prispevek.

Se pa odlčam za nakup prenosne posteljice, jogija in prešite odejice. Za posteljico vem, da je ok, ker sem jo že videla. Me pa malce skrbi jogi in prešita odejica. Še posebej, ker je cena zelo nizka v primerjavi s cenami v trgovinah? Ali je kdo naročil omenjena izdelka? Ste zadovoljni?

Donka preberi še tele komentarje. Jaz sem spraševala isto.
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5362091,5367358#msg-5367358
http://www.ringaraja.net/forum/Recinko/m_3983761/tm.htm
Pobrska malo še sama, boš našla še kaj napisanega.
(mimogrede, cene v trgovinah so z maržo, tukaj so brez, zato taka razlika – marže pa vemo kakšne znajo bit…)

Original je original in niti pod razno ni enak temu, ki ga tukaj ponujajo. Stabilnost je čisto drugačna. Je pa res, da delajo original Stokke v Sloveniji, a se jih ne dobi pri proizvajalcu.

Samo opomba glede zložljive posteljice. Sploh ni najbolj poceni in skoraj vsak teden je v eni od otroški h trgovin akcija, kjer je cena med 30 in 40€. Nazadnje je bila tudi v Sparu. Nimajo igral in ostale nesnage, ki je tako ne potrebujete.

Original Stokke kupite na Bolhi, jih prodajajo, ker jih dobijo iz Kočevja na šverc komerc :). So pa čisto novi in še varnostno letvico in trak za dojenčke dobiš zraven. Brez tega je v BC cena 189 eur, jaz sem dala s tem vred 70 eur. Pa je original Stokke, samo brez garancije, jasno, ampak saj les je večen, me niti najmanj ne skrbi… 🙂

mateja, kako je pa s plačilom in dostavo na bolhi? varno?

Midva sva se dobila v Ljubljani, sem tud pogledala (v škatli, nezmontirano, sam tolk, če so vsi deli celi), sem mu dala keš na roko, in to je bilo to. V dveh minutah sva opravla. 🙂

Imaš morda še kontakt?

..:-)…dobr, dobr, sam, da se uredi!

http://www.bolha.com/oglas382503679/stolcki-za-hranjenje-stolcek-trip-trap-stokke-nov

mi bomo verjetno – ko naš dojenček preraste košek – tam naročili še jogi 120×60 cm, zato prosim za ocene in komentarje!

Mama 2831 jaz bom naročila jogi (in še ostale stvari) čez nekaj dni, dobila pa sem že pohvale tukaj na forumu, zato sem se odločila zanj.
Preberi mojo temo:
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5362091,5367358#msg-5367358

No pa še o stolčku in posteljici. Baje, da razvojni P svetujejo uporabo lesenih stolčkov ala trip trap. Osebno se mi zdi Stokkejev stol pregrešno drag, s tem, ki se ga dobi pri Recinkotu, pa sem – glede na ceno – zadovoljna. Seveda nisem pričakovala vrhunske kvalitete, ampak vseeno služi svojemu namenu. Punčka čisto lepo sedi v njem, je stabilen (na dnu ima 4 vijake, s katerimi se ga da lepo uravnati, da se ne guga), meni osebno je tudi estetski in zelo enostavno se ga očisti. Seveda verjamem, da je Stokkejev lahko boljši, veliko boljši pa spet ne more biti, ali pač?

Res je tudi, da se lahko dobi cenejše prenosne posteljice, vendar velikokrat je treba potem dokupiti posebno podlogo, na kateri otrok dejansko spi, in s ceno smo potem spet tam tam. Chiccotova posteljica iz Recinkota ima namreč to podlogo že zraven, tako da je to to in ti ni treba ničesar dokupiti. Poleg tega je precej robustna in stabilna in meni je všeč, da ima na obeh daljših stranicah na ‘oknih’ zadrgo, tako da bo lahko otrok tudi sam noter in ven zlezel, ko bo večji.

Doma imam original Stokke. Dobili smo ga skupaj z varovalom, ki ga v običajnem paketu ni (ga dokupiš, tako kot sedež in blazino). Otroka pred 6 meseci ne moreš dat v tak stol brez dodatnega plastičnega dela zraven.

Razlika med original tipom stola in stola, ki ga Recinko ponuja na spletni strani je v talnem delu, ki skrbi za stabilnost. Po študijah je razlik v tem, s koliko sile se otrok na njem lahko prekucne v znak. Tu je original dobil daleč največ pik. Če je to, kar se dobi na Bolhi res original brez garancije, potem ga jaz bolj svetujem.

New Report

Close