Pohvala za Očesno kliniko
V petek sem od moje zdr. dobila napotnico z oznako NUJNO za očesno kliniko.Po nekaj preiskavah me je obravnavala prim.KOSEC in punce, total presenečenje! Ne le prijazna, tudi zelo se je zavzela,naredila kup dodatnih testov, usput sva ugotovili, da sem dislektik in rešili še mojo največjo službeno uganko (odkod zamenjujem črke, besede….Skratka, po mnogih šimfanjih zdravnikov ena pohvala.
Tudi moja izkušnja z očesno kliniko je zelo dobra. Pred dobre pol leta, ko je bil sin urgentno hospitaliziran in takoj operiran, do sedaj, ko na tri tedne hodi na kontrole, nimamo niti ene slabe izkušnje. Pohvala je namenjena vsem, tako zdravnikom, kot tudi sestram in vsemu ostalemu osebju. Res, totalno presenečenje!
Jaz v bistvu niti nisem bila presenečena 🙂
Bolj so mo presenetili na Nevrološki kliniki, in to res prijetno presenetili. Koliko prijaznosti, dobre volje in strokovnosti so pokazali tam, je neverjetno … še posebej, če vidiš, v kakih res katastrofalnih razmerah delajo.
Očesna klinika ja Hilton hotel proti nevrološki.
Mene pa moti, da nimajo svojega parkirišča in moraš iskat parkirni prostor v okolici. Tega ne morem razumet, čeprav se ljudje zelo pritožujejo ne storijo nič. Drugače pa kapo dol pred osebjem očesne klinike. Zelo so prijazni od sester pa višje.
Ampak pri Očesni kliniki ni nobene parkirne hiše.(vsaj jaz ne vem zanjo) Torej niti te možnosti ni razpolago. Od park.hiše pri KC pa do Očesne pa se mi zdi malo predaleč. Še posebno če imaš oke dol zalimane.
no mi imamo pa slabe izkušnje. bilo je tudi nujno, prišel v ordinacijo ob pol enajstih, oko pregledali ob enih, na vrsto pri dr. pa ob pol treh. ljudje, ki so prišli za mano, so šli noter pred mano. pa niso bili na nobenih preiskavah prej. potem dobil še neke kapljice, ker dr. ni mogel dobro pogledati očesa in čakal do pol štirih na dejanskii pregled. za mano je prišel na vrsto samo še nek delavec, ki ni bil državljan slo. čakal je pa od pol devetih zjutraj. na vrsto pa prišel točno ob štirih. mene se popolnoma razočarali.
z mojim očesom so rekli, da ni nič narobe. pa je bilo popolnoma krvavo in sploh nisem mogel gledati. niso mi dali nikakršnih kapljic niti kake kreme.. nič.
hvalabogu sem šel teden kasneje v kranj na samoplačniško, kjer mi je doktorica še enkrat pregledala oko. predpisala mi je dvoje kapljic, ene za zjutraj, ene za zvečer, ki jih moram jemati 3-4 mesece. če jih ne bi, bi v tem času lahko zaradi poškodbe čez noč oslepel in ne bi bilo več pomoči.
tako da k njim v lj ne grem nikoli več.
vem pa tudi za neko starejšo gospo, ki je bila tam na operaciji in je ponoči šla na wc. imela je bergle, ker je tudi težko hodila. in ji je na hodniku spodrsnilo in je padla. zjutraj jo je pa sestra prišla okregat, da zakaj je ponoči rogovilila. no tolk o njihovi prijaznosti, očitno se potrudijo samo za mlajše in tiste, ki jim kaj za podkupit prinesejo, ostali pa jebite se.
no mi imamo pa slabe izkušnje. bilo je tudi nujno, prišel v ordinacijo ob pol enajstih, oko pregledali ob enih, na vrsto pri dr. pa ob pol treh. ljudje, ki so prišli za mano, so šli noter pred mano. pa niso bili na nobenih preiskavah prej. potem dobil še neke kapljice, ker dr. ni mogel dobro pogledati očesa in čakal do pol štirih na dejanskii pregled. za mano je prišel na vrsto samo še nek delavec, ki ni bil državljan slo. čakal je pa od pol devetih zjutraj. na vrsto pa prišel točno ob štirih. mene se popolnoma razočarali.
z mojim očesom so rekli, da ni nič narobe. pa je bilo popolnoma krvavo in sploh nisem mogel gledati. niso mi dali nikakršnih kapljic niti kake kreme.. nič.
hvalabogu sem šel teden kasneje v kranj na samoplačniško, kjer mi je doktorica še enkrat pregledala oko. predpisala mi je dvoje kapljic, ene za zjutraj, ene za zvečer, ki jih moram jemati 3-4 mesece. če jih ne bi, bi v tem času lahko zaradi poškodbe čez noč oslepel in ne bi bilo več pomoči.
tako da k njim v lj ne grem nikoli več.
vem pa tudi za neko starejšo gospo, ki je bila tam na operaciji in je ponoči šla na wc. imela je bergle, ker je tudi težko hodila. in ji je na hodniku spodrsnilo in je padla. zjutraj jo je pa sestra prišla okregat, da zakaj je ponoči rogovilila. no tolk o njihovi prijaznosti, očitno se potrudijo samo za mlajše in tiste, ki jim kaj za podkupit prinesejo, ostali pa jebite se.
zAKAJ si čakala?
Nam so rekli, da ima zdravnik nujno operacijo in če lahko počakamo, če pa ne nas prenaročijo.
Meni so tudi super zdravniki in drugo osebje.[/quote]
Ni bilo nobene nujne operacije, samo slaba organizacija (nam je sestra to povedala in nas prosila, če lahko našo pritožbo vpišemo v knjigo pritožb, saj so sestre in zdravnice pri tem nemočne).
Mene pa zanima na katerih oddelkih tako dolgo čakate tisti, ki pravite, da čakate par ur? Jaz nikol nisem čakala par ur, vedno nekaj minut. Nazadnje sem celo prišla pred določeno uro in so me tudi poklicali takoj.
Aja pa neki me še zanima? A kdo hodi redno na očesno kliniko? Se pravi, da ima tam prav svojega oftalmologa? Ali si moraš po končanem zdravljenju poiskati svojega okulista? Ker meni so rekli, da po končanem zdravljenju oz po operaciji in kontrolah hodim naprej k svojemu okulistu. Jaz pa ga nimam. Pa tud ne bi iskala nekoga novega, ker so mi res na očesni kliniki ful prijazni.