Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Podočnjaki

Podočnjaki

Zanima me kaj menite o kar precej izrazitih podočnjakih (vdrti, malo vrečkasti) – niti se ne bi z njimi toliko ukvarjala, ampak me drugi ljudje stalno opominjajo na njih. Spim nekje 7 ur na noč, včasih sem kar neprespana, priznam, ampak so ljudje, ki spijo še manj in nimajo težav s podočnjaki. Tudi na ultrazvoku sem bila in je vse b.p. oziroma je rekel, da zelo dobro zgledajo vsi organi – od jeter, ledvic… Energije imam dovolj, le zaspana sem včasih. Je možno, da potrebujem le več spanja? Mislim, da so se mi podočnjaki začeli, ko sem delala vsako 4. noč nočno delo, pa tudi zdaj vstajam zelo zgodaj za v službo, kar mi res ne ustreza. Sicer se počutim dobro, zdravo (se pa tudi počutim veliko bolje kadar več pijem – včasih premalo pijem, večinoma pa cca 2 litra tekočine – vode – na dan). Najlepša hvala za vaše mnenje.

Ponavadi so podočnjaki povezani z ledvicami, vendar pa ni nujno, da se pri preiskavah iz klasične medicine to vidi. Pri metodah kot je bioresonanca pa lahko že prej ugotovimo slabo delovanje oziroma obremenitev ledvic (ne dobijo dovolj energije).

Ledvice so lahko blokirane zaradi zakisanosti, lahko so obremenjene z različnimi strupi (afla toksini, ki jih oddajajo glivice, zaradi težkih kovin …).Bolj konkretno vam ne morem svetovati.

Niste napsiali, koliko ste težki, vendar je priporočena doza za pitje vode: na 25 kg telesne teže, 1 liter vode.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Na bioresonanci so ugotovili splošno energijo 80 (baje je to kar v redu), a je treba posebej ledvice gledat (če ledvice slabo delajo pomeni, da hodiš pogosto na WC ali poredko?)? Tudi kandide baje nimam več, počutim se bolje, trebuh več ne oteka…
Najlepša hvala za odgovor.

Ja, seveda mora terapevt testirati tudi ledvice, saj verjetno to tudi je. Vprašanje pa je, kako temeljito je testiral, saj imava samo dva terapevta v Slo posebne ampule za to. Vprašajte vašega terapevta in naj naredi, kar lahko.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Sem na razkisovalni dieti oziroma dieti proti kandidi ze 1 mesec. V tem casu opazam, da se skoraj vsak dan zbudim z velikimi vreckami pod ocmi (oci so zabuhle), ki izginejo sele pozno popoldne, ali pa postanejo le manj izrazite. Sicer so se mi ze prej pojavljale, a poredko. Odkar sem na dieti pridno pijem (2,5 l na dan – bazicni minerali, voda), veliko vec kot obicajno. Zanima me, ali pijem prevec vode ali pa so ledvice kar naenkrat preobremenjene in na tak nacin to pokazejo? Vsako jutro izredno tezko vstanem (kot da bi prekrokala celo noc), tezko se utecem v delo. KAdarkoli se cez dan pogledam v obraz, vidim pred seboj utrujenega cloveka.

Skrbi me, kaj je narobe, saj menim, da bi se telo ze v enomesecnem obdobju lahko navadilo na spremenjen rezim pitja. Ali so to le stranski ucinki razkisovanja?

V ordinaciji še nisem imel pacienta, ki bi pri protiglivični dieti imel težave, kot vi. Nekaj počnete narobe.

Koliko ste shujšali v tem prvem mesecu?

Kaj jeste?

Se ukvarjate s športom?

Lahko je zabuhlost povezana s strupi (afla toksini), ki jih izločajo glivice. Mogoče boste morali bolj intenzivno razstrupljati.

LP

New Report

Close