Podbradek

Moj večni problem je podbradek in to že iz mladosti. Vedno me je motil in zaradi podbradka imam ves čas dolge lase, da ga od strani zakrijem. Ko sem bila stara 15 let sem se začela zavedati tega podbradka. Sicer takrat nisem bila debela, sem bila bolj suha, ampak moj podbradek pa je takšen, kot bi imela čez 100 kg. Torej predvidevam, da moj podbradek ni od debelosti, ampak prirojen? Tudi moja mami je sicer suha in ima podpradek in očitno sem ga podedovala po njej. Njo to ne moti, mene pa. Jaz sem seveda od 15 leta pa do sedaj pridobila kar nekaj kilogramov in podbradek tako ni viden le od strani, ampak tudi od spredaj. Ampak tudi, če shujšam mi podbradek ostaja. V zadnjem času sem shujšala 10 kg in podpradek je v celoti ostal. Zanima me kakšna je cena odstranitve podbradka? Kakšno je okrevanje – koliko časa traja?

Pozdravljeni, podbradek je pogosta težava naših strank, in tudi s hujšanjem ali telesno aktivnostjo maščoba v predelu podbradka trmasto ne izgine.
Injekcijsko lipolizo in lipolizo z zmrzovanjem smo opustili, saj smo ugotovili, da nista zadosti učinkoviti pri odpravljanju tovrstnih težav.
Pri nas izvajamo nežno VASER ultrazvočno liposukcijo, lahko v lokalni anesteziji, če je po odstranitvi maščobe prisotna ohlapnost kože, jo lahko napnemo s tehnologijo RENUVION.
Več o posegu si lahko preberete na spodnji povezavi, na spletni strani je prav tako objavljen cenik storitev.

https://www.medvedvisnjar.si/kirurski-posegi/podbradek

Lep pozdrav,
Nevio Medved, dr. med.
specialist plastične kirurgije
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close