Najdi forum

podančice

Pozdravljeni,
Že vsa obupana, se tokrat obračam na vas za nasvet. Že 15 let se namreč neprestano bojujem s podančicami. Ogromno-krat sem že vzela zdravila, ki so jih pregnale za malo časa, a se vedno znova vračajo. Medtem, ko mi je moj zdravnik enkrat celo dejal, naj se neham že obremenjevati s tem in sem hodila po recepte k urgentim zdravnikom, zdaj berem, da zdravil v Slo sploh velč ni, jaz pa se ponovno spopadam z njihovim napadom! Imam jih tako v nožnici kot v danki. Težko zaspim in se večkrat zbujam zaradi srbenja. Ne vem niti, kako dolgoročno to sploh vpliva na telo, če se jih nikakor ne morem znebiti. Kakšna naradna zdravila bi jih odgnala? Naj povem, da česna pojem v ogromnih količinah, pa so še vedno neizprosno tu!
Hvala hvala za karkoli mi boste svetovali, ker je tole res že obupano stanje!

Proti podančicam se borimo s klinčki in pelinom, pomaga pa tudi rozol, s kisikom obogatena eterična olja. Za več informacij pokličite na spodnjo številko.

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4047745,4309162#msg-4309162

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Mogoce samo v pomoc. Tudi sama sem se “borila” proti podancicam. Mislim da sem dobila ene tri doze. Vsakokrat je bilo dobro samo za kratek cas. Po tem pa sem ugotovila, da so prisle zaradi kandide. Od kar sem na protikandidni dieti, srbecice ni. Mogoce poskusite se na ta nacin.

Moja hči je imela enkrat podančice. Pravi, da jo zadaj spet srbi na blatu pa ne vidi nič. Ali je možno da jih ima spet. Prosim če mi lahko hitro odgovorite.

Ja, lahko jih ima, pa tudi glivice srbijo (in še kaj).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Mene zadaj spet srbi. Sumim, da imam spet podančice. Imela sem jih že večkrat. Danes so se mi naredile po telesu rdeče pike, ki izgledajo kot pik komarja. Ali imajo mogoče te pike kaj veze s tem. Prosim za hiter odgovor.

Ne vem, ali so rdeče pike povezane s podančicami. Ste že poskusili z rizolom? V ordinaciji imam zelo dobre rezultate z njim.

LP

New Report

Close