Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Podaljšanje porodniške zaradi srčka?

Podaljšanje porodniške zaradi srčka?

A so kateri izmed vas odobrili podaljšanje porodniške zaradi otrokove operacije srčka? Slišala sem, da naj “srčkom” nebi pripadalo, čeprav tega ne razumem?

Lp Polona

oh jaz pa mislim, da bi ti odobrili. daj vlogo in boš videla. probati ni greh. če ne boš probala ne boš nikoli vedela. se pa pozna biti 3 mesece dalj z otročkom. meni so odobrili, sicer ne zaradi operacije srčka ampak operacije, ki nas špe tudi čaka.
Srečno, lpM

Nič ni izključeno, ne vem, zakaj bi bil srček izključen. Ti vsekakor vloži vlogo, ki ji dodaj vse izvide, ki jih imaš, kardiolog ali pediatrinja pa naj ti še napiše, da otroka čaka operacija srčka takrat in takrat (to ju moraš prositi). Če ne bosta onadva hotela, pa ti priloži še svoj dopis, kjer boš razložila, zakaj prosiš za podaljšanje (operacija).
Pa srečno!

Ali je že imel operacijo srčka? Mogoče zaradi luknjice? Ker nas še to čaka in me zanima kako poteka.

Hvala, v

a to se reče oz. da vlogo otročkovemu pediatru?

S 7-mesečno hčerkico smo operacijo že preživele pred dobrim mesecem.
Operirana je bila zaradi dveh luknjic, pa se je med operacijo izkazalo, da je napak več, oz. je vse bolj kompleksno. Zato se je podaljšal tudi čas operacije, okrevanja…

Vanja! Piši mi na domač mail, se bova lažje pogovorile 🙂
Ne prestraši se!!! Midve sva izjeme, ki potrjujejo pravilo 🙂) A bosta operirana v Ljubljani? Ker imajo (imamo) enkratnega kardio-kirurga!!!

[email protected]! Vloga se odda na CSD. Mislim, da pa ne škodi, če se posvetuješ s pediatrom. Jaz se bom jutri.

Lp vsem, Polona in Pina

New Report

Close