počen kondom 2
Spoštovani,
spet jaz. nekaj bi še vprašala.
pozabila sem omeniti, da jemljem zdravilo Zyprexa (antipsihotik z učikovino olazanpin) in me zanima, ali lahko to vpliva na učinkovanje Norleva?
drugače me še zanima: ker bom začela jemati kontracepcijske tabletke Logest- ali je to varno, kjub jemanju Zyprexe; obstajajo kake kontraindikacije?
brala sem, da je lahko eden od strankih učinkov Logest-a tudi depresija. jemala sem antidepresiv, ker sem se zdravila za depresijo. mislite, da bo varno začeti jemati Logest, in ali naj za mnenje vprašam svojega psihiatra? Logest sem drugače že jemala.
še enkrat- najlepša hvala!
Antidepresivi lahko vplivajo na rednost menstruacije, lahko prihaja do podaljšanih ciklusov, pri dolgotrajni uporabi pa tudi do daljših obdobij brez krvavitve. Uporaba teh zdravil je tudi en dejavnik, ki lahko vpliva na vaš ciklus sedaj in tudi pri uporabi tabletk se alhko zgodi, da bodo prekinitvene krvavitve izostale. Tabletke lahko na razpoloženej in počutje različno vplivajo. Možna je depresija, razdražljivost, jokavost ipd. Če ste Logest že uporabljali brez težav, ga boste z veliko verjetnostjo tudi sedaj.