Pozdravljeni!

Terapijo v enem izmed vasih centrov sem imela pred 21 dnevi in sem po njej bila zelo dobro. Imam bolecine v vratu, na desni strani hrbta na sredini ob stran, obcasno mravljincenje palca in kazalca na obeh rokah.Drugace gre za protizijo diska C5 C6. Tokratna terapija je bila na dolocenih mestih kar boleca mi je pa zelo pomagalo. Ob dnrugi terapiji pred priblizno 10 dnevi nisem cutila bolecin med terapijo. Se mi je pa 2 dan po terapiji zacelo dogajati, da mi stalno sumi v usesih, boli na desni strani hrbta, obcasno obcutim slabost in, ko hodim cutim zelo zategnjen hrbet zgoraj in vrat in nek pritisk v levem ocesu. Hrbet in vrat si mazem z kremami in pijem tablete proti bolecinam in med spanjem ne najdem pravega polozaja, ampak ni stanje boljše. Prosila bi vas za nasvet ali naj poklicem v ordinacijo in zaprosim za ponovno terapijo in ce mi lahko vi iz vasih izkusenj poveste zakaj je do tega prislo in ali je bolje pocakati, da se stanje samo umiri, ceprav je zelo tezko. Drugace pa mi ze vec let vedno uspesno pomagate in ne vem zakaj tokrat taka reakcija.

Hvala vam za vas spostovani odgovor.

Anka

Pozdravljeni gospa Anka,

se opravičujem za pozen odgovor zaradi letnih dopustov. Vsekakor se naročite na ponoven pregled oz. posvet v vaši MOGY ordinaciji, pri zdravniku, ki je opravljal zdravljenje. Reakcija 2 dni po terapiji je sicer malo verjetna, vsekakor pa bomo vašim težavam posvetili posebno pozornost. Obisk bo za vas brezplačen.

Lep pozdrav,

Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog spec. manualne medicine Ordinacije manualne medicine MO-GY v Sloveniji: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr.Arkadij Januškevič, T: 05/300 23 77 Izola (Hotel Delfin): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje (medicinski center Ludvigdental), dr. Dimitrij Gaidukevich, T: 040 866 456 Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 http://mogy.si/ V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda.

New Report

Close