Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Po sterilizaciji moški

Po sterilizaciji moški

Zanima me:
Ali so vas naročili na pregled po posegu in vam pregledali spermo,če ste res sterilni in kje ste opravili poseg.
Moj je bil v Izoli in so mu rekli, da po 1. oz največ po 1.5 meseca bo sterilen, pregleda nobenega več.

Brala sem, da po 10-15 spolnih odnosih kontrolirajo spermo pa me zanima kaj je res in če je povsod enako.

Pri nas je bilo tako,po 20 spolnih odnosih je šel na pregled, če je še kaj otročkov not. T o je to.

Torej z dnem sterilizacije le ni še vse dokončno. Imaš še nekaj časa, da se hitro premisliš in naročiš še (res) zadnjega otročka:)

tako kot je napisala dadaj. Sterilizacijo pa je mož opravil pri zdravniku v Šiški.

Morajo biti pa ti moški res bolani, da pristanejo na sterilizacijo

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Bolano je tako razmišljanje. Tej moški so pa odgovorni partnerji, ki cenijo svojo partnerko.

Zelo odgovorno uničevanje svojega telesa
:)))

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ko boš vedel kaj sterilizacija pomeni lahko nadaljujeva.

Edino neodgovorno početje je sexanje brez zaščite. Ker teh težav nimaš je pravzaprav tvoj komentar v taki temi brezpredmeten.

tudi jaz menim, da ima moški, ki naredi sterilizacijo rad svojo ženo.
ker to je v bistvu res pohaba telesa. tisti, ki temu nasprotujete ste samo fouš takemu moškemu, ki si to upa.

A jemanje KT ne vem koliko let pa ni pohaba?? Še vedno verjamete v pravljice o nizki dozi hormonov…

eni tud sexajo ne samo sedijo pred računalnikom
ne govori neumnosti, da si ne spremenim mnenja o tebi

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

poglej pod -kakšen je postopek pri sterilizaciji moškega

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Ja punce hvala za odgovore.
Kakšno kontracepcijo uporabljamo je naša stvar. Ta poseg je bil najina skupna odločitev in ker jaz ne prenesem tablet in ker njega moti kondom in ker ne odobravava materničnih vložkov,ker gre v bistvu za mini splav oz. preprečuje vgnezditevev oplojenega jajčeca sva se tako odločila.

Vidim pa da res drži, da je precej moških nevednih o tem in ne razlikujejo med kastracijo in sterilizacijo.

Lp

mavrični vitez: mislim, da si najprej prebereš kaj sploh je sterilizacija , oz. kaj pomeni, potem pa komentiraš.Zakaj pa bi morale ženske vse breme nositi??A misliš , da je jemanje tabletk super??To niso bonboni, to so tablete…Jaz podpiram take moške, ki so zmožni to narediti, ki zelo cenijo partnerico, kajti pri moškem je poseg zelo enostaven in ambulanten.Moj tega nikakor ne bi naredil, sem pa naredila to jaz.Zelo nespametno je seksati brez zaščite, še bolj nespametno pa je trositi neumnosti.

Tokrat z mavričnim postom se strinjam. Zame je človek bolan, če gre na sterelizacijo. Pa vem kaj je to, da ne bo pomote!
Jaz ne podpiram takšne moške pa sem ženska…
Mojemu nikoli ne bi to dovolila.

New Report

Close