Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Po posegu

Po posegu

Pozdrabljeni,
Imela sem mocne ledvicne kolikee, sprejera v bolnisnico, dva dni imela protibolecinsko terapijo v zilo, med tem sem prejemala hrano le caj in cisto juho. Prejela diagnozo – ct -ledvicni kamen v secevodu. V torek odpeljana na poseg, kjer so skozi secnico vstopili do secevoda in z neko kosarico probali zajeti kamne…nekaj kamna je ostalo, naj bi se sam izlocil. Poseg je bil bolec, krvavitev… Popoldne sem odsla domov, dobila antibiotike in protibolecinske analgin in nalgasin 550. Po zauzitju obeh protibolecinskih tablet sem bila zelo omoticna in zaspana, je mozno da zaradi tablet? Me pa zelo boli trebuh, ze drugi dan zvecer in se mi spahuje. Po dobrih treh dneh sem sla na blato, ki je bilo zelo suho in temno (crno). Je mozno da je to zasuseno blato in zaradi tega bolecina v trebuhu, kot mens krci? Pred napadom teh tezav nisem imela, razen dan pred napadom. Prosim za vase mnenje. Hvala in lep pozdrav.

Da bi bili od analgina in nalgesina omotični je malo verjetno, od nalgesina bi vas sicer lahko bolel želodec. Temno blato samo po sebi ne pomeni dosti, razen če je čisto črno, smolasto, v tem primeru morate do zdravnika, da izključi morebitno krvavitev
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spostovani, zahvlajujem se vam za odogovor. Vzrok je bil odkrit, povecani vnetni parametri in vstavljen splint zaradi kamna v secevodu, ki dela tezave. Zanima me se je mozno da sem švohotna zaradi antibiotika ciprofloxacin in Antibiotika pri vstavitvi splinta , prasek 3x vsak drug teden. Zadeva se mi vlece ze 14 dni, splint vstavljen pred 6 dnevi. Hvala za odgovor. Lep pozdrav.

Pozdravljena, tudi od antibiotikov dvomim, da bi bila slabotna, seveda pa lahko od vnetja. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close