zanima me kako je bilo z vašim mesečnim perilom po porodu. Jaz sem ga prvič dobila po 7 in pol mesecih, sedaj ko pa bi ga ponovno morala pa ni duha in sluha o njem. 🙂 en dan vmes me je sicer malo zvijalo, vendar potem ni bilo nič. Kaj bi moralo potem postati kar redno, ali je še v začetni fazi tako neredno? Kakšne izkušnje imate… ali pa sem ponovno noseča. 🙂
lp

Po porodu je čistno normalno da je ciklus zmešan še nekaj časa.
Ampak za vsak slučaj naredi test.

Dobila 3m po porodu, spet točno kot prej – 28 dni. Kljub dojenju. Lahko je pa ciklus še lep čas totalno zmešan.

Naredi test za vsak slučaj.

Dobila po 4 mesecih, 2 meseca na 28 dni, 3. mesec pa po 35 dneh – sem že delala test, ker sem bila čisto panična
pa bomo še malo počakali na 2. otročička

Sama bom skoraj 10 mesecev po porodu, pa menze še nimam. Noseča menda ja nisem, nikoli pa se ne ve, je pa res, da še dojim in to kar veliko. Upam, da bo to to. Tudi mene večkrat nekaj špika, vendar o menstri ne duha ne sluha, pa še fajn je tako.

LP,*mamuška*

hmmmm …

prvič sem dobila menstruacijo 6 mesecev po porodu, potem pa nič več … noseča:)! drugič pa mesec in pol po porodu in upam, da bo zdaj tja nekje do 50 leta starosti redna in točna, kot švicarska ura! Naredi test, jaz sem bila 100% da nisem noseča, ko sem delala test se je izkazalo, da sem v 10 tednu 🙂.

pia

Jaz sem jo dobila takoj prvi mesec, po čišči, kljub dojenju. In še noro bolečo, kako sem vam fouš, ste se vsaj za neki časa znebile tete : )

Prvič sem jo dobila kar 11 mesecev po porodu, imela le eno, potem pa načrtno noseča.

Po drugem porodu sem jo dobila 10 mesecev po, ampak mi pa hodi na 23-26 dni (pred prvo nosečnostjo pa na 30-35 dni) in sem TAKO JEZNA.

Verjetno hoče nadoknaditi vse za nazaj!

New Report

Close