Najdi forum

Katere plenice so dobre oz. boste uporabljale za otroke? Kakšne Pamperske ali kaj drugega? Slišala sem ,da tudi tiste iz Mullerja kar pohvalijo…

Mullerjeve pleničke so dobre, sploh glede na svojo ceno. Jaz sem pri prvem otroku sprobala vse mogoče plenice, Pampers so se tudi dobro obnesle ali pa Babylove iz DM-a… Lumpi niso bile ravno slabe. Najbolj katastrofa so pri nas bile Huggies, pa Linostar. Tudi sedaj pri drugem otroku bom najprej pričela uporabljati te Mullerjeve, pa bom videla, če se bojo obnesle, drugače bom pa preizkusila kake druge.

Moltex öko, delno biorazgradljive. Dobi se jih v Müllerju.

nova
Uredništvo priporoča

Meni so vseeno najboljše Pampers dry, nemške, kupljene v Mullerju. Nekaj časa so imeli v Lidlu kar primerljive s pamperskami, zdajšnje mi pa niso všeč. Ta nove od Babylove so tudi v redu. Ampak, kot že rečeno, mi največ uporabljamo prej omenjene Pampers dry, tudi cenovno so ugodne, če kupiš mega pack.

zelo odvisno od otrokove ritke, kaj mu pase in kaj ne…

mi smo obakrat zaceli s pamperskami, po st.2 pa razlicno. preizkusili smo ze skoraj vse. ene so bile super za nekaj casa, potem smo morali zamenjati za druge in tako naprej.

najboljse so se nam zdele alana (dm), fixies (tiste modre), pampers active fit (tiste violicne) in babylove (mueller). ta zadnje smo uporabljali skoraj leto, pa se nam je zacela zdaj rdecit ritka, tako da spet malo poskusamo. verjetno se bomo vrnili na alano, za cez noc pa fixies.

najboljse, da sama probas in vidis, kaj tebi in otroku ustreza. ce imas kako prijateljico/znanko, ki ti lahko odstopi nekaj plenic za vzorec, boljse, tako da ti ni treba kupovati celega paketa…

-- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- Otroški smeh je ena najlepših stvari... čista sreča in brezskrbnost sta drugi. Pridno rasemo in vsak dan spoznamo delček sveta, na katerega smo pozabili.

Jaz sem sprobala vse mogoče Pamperske (tudi iz različnih trgovin), ampak te pleničke tako smrdijo in prepuščajo tudi. Nekdaj so bile to najboljše plenice, zdaj ko pa ima firma že dobro ime, pa ni več take kvalitete. Zdaj uporabljam Hoferjeve pleničke in so super.

Tudi nam Hoferjeve ustrezajo.

Pri prvi sprobali veliko znamk, potem pristali na bombaznih + Babylove DM.
Pri drugi bombazne niso sle (rdeca ritka), uporabljamo Alana DM, super glede na ceno in kakovost. Poskusili tudi Moltex in so bile zelo v redu, sam mi je Muller predalec, da bi tja hodila po plenice.

Mi tudi uporabljamo bombazne, vse vec pa tudi Alana DM in Moltex (Muler), ki so tudi EKO a so trse od Alane, ker sploh niso beljene. Alana so beljene s kisikom (kar je tudi OK).
Je pa problem pri teh EKO, da sedaj ko je vecji, ne zdrzijo cele noci (se posebej ce se je vec nacejal 🙂 z pijaco).

Lp, M

Po novem so tudi Moltex beljene s kisikom;)

Po novem so tudi Moltex beljene s kisikom;)[/quote]

Sori, men so bile prej lepše;))))) Al pa vsaj nekaj posebnega. Prijateljica se je delala norca in jim pravila “une tvoje ta polnozrnate”.
Pri nas jih uporabljamo za na pot ali pa, če so pralne vse umazane (se zgodi:()Tud men je žal, da se jih da dobit samo v Muelerju. Men je cela travma it v Kranj v tisto gužvo v supernovi:((

AnaAna, kdaj že imaš pregled? Jaz sem v pon. “na tlaki”;))), torek in sredo te pa lahko povabim na kosilo:)

Škratka, tudi meni so bile prej lepše … sem bila kar malo razočarana, ko jih je sestra prinesla in rekla, da ‘zdaj so pa te tudi bele’ …

Jaz sem pralne imela en čas pri prvem, pa so mi jih v razvojni popolnoma odsvetovali, ker so za taka drobiža kot je bil naš in je naša res preveč široke in ‘obavtne’ … Zato sem jih še lepo ohranjene ravnokar prodala. Imam pa še 4 frotiraste in ene čisto nove prekrivne volnene hlačke, ki našemu niso ustrezale, če jih hočeš, jih lahko dobiš.

Pregled imam v sredo ob 11h. Ko bom fertik (ne vem pa kdaj), bi se mi prileglo kosilo, da ne bo spet tašča imela dela z mano;), že itak mi vso možno rit odnese (večna ji hvala:)))) )

Pamperske so dobre za novorojencke (new born). Kasneje smo menjali na Muellerjeve Beauty baby, ker delujejo manj “umetno”, in smo z njimi vec kot zadovoljni.

Lp, mishika

nam so pa huggies pa linostar čisto ok, mullerjeve pa so bile bolj tako, vsaki peti nekaj ne štima tam pri zavihkih :-((

New Report

Close