Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina plastična kirurgija

plastična kirurgija

Najprej vas lepo pozdravljam

Rada bi vprašala za plastično kirurgijo za dojke. Zanima me, če je to kaj nevarno za življenje. Stara sem 30 let in imam enega otroka. Zelo rada bi si vstavla vložke, če je to potrebno ali pa vsaj dvignila. Zanima me, če poznate kakega specialista, ki to počne in če ima kdo kako tako izkušnjo, če kej napiše o tem. Hvala za odgovore in lep dan vam želim.

Spoštovani!

To bi vam zagotovo naredili na Oddelku za plastično kirurgijo v Ljubljani. Osebno se na to ne spoznam niti nimam relevantnih podatkov o tem. Za življenje ni nič bolj nevarno kot vsaka operacija v splošni anesteziji. Tudi estetski videz je največkrat zelo dober. Seveda pa tudi to operacijo lahko spremljajo zapleti, kot so vnetja, bolečine, nezadovoljiv videz…

Zaradi koga si boste dali popraviti dojke: zaradi vas samih in večje samozavesti pred drugimi moškimi, ali zaradi vašega »moškega«, ker daje vedeti, da so mu všeč prsi najstnic. Ne vem, če je vreden, da to storite zanj, če mu manjka samo to do popolne sreče. Veste… čez čas se vam bo povesilo kaj drugega, pa tudi on ne bo ušel povešanju. Če pa to delate zaradi sebe, se da z enostavnimi triki kar dobro privzdigniti dojke in jih optično povečati – dokler so pod obleko. Ko pa se boste slekli pred drugim moškim, pa že ne bo več važna velikost vaših dojk, temveč bolj vaša voljnost in posteljna gibkost.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Ja je res tako, kot si napisal samo, da si jaz delam to zaradi sebe. Dosti lažje bi bilo, če bi to delala zaradi moškega, ki ga ljubim verjami, samo ni tako. Ko se jaz pogledam v ogledalo, ko sem naga sem zadovoljna skoraj z vsem kar vidim razen dojk, zato si zelo želim to narediti samo me je res strah posledic, če so seveda. Bom razmišljala pozitivno in še malo razmisenla, če je vredno ma mislim, da je za svoje zadovoljstvo seveda.

Spoštovani!

Če je tako, potem pa kar korajžno k plastičnemu kirurgu. Včasih moramo naši samozavesti tudi malce pomagati.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close