Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pisanje na kamen

Pisanje na kamen

Prosim za pomoč. Zbiram kamenje, ki jih pridno zlagam v svojem skalnjaku. Ker si jih pinesem iz različnih krajev po svetu, pa tudi dobim jih veliko so mi nekateri še posebej pri srcu. Zato bi rada na kamen napisala od kod so, … Kaj naj uporabljam za pisanje, da mi dež, sneg, sonce ne bodo vsega zbrisali?

v trgovinah z umetniškim in hobi programom imajo barve, ki so obstojne tudi zunaj – sama jih uporabljam za obnovo razpel itd, a nimam doma niti ene, da bi pogledala etiketo:) najbolje, da stopiš do trgovine in povprašaš za barvo, poleg pa kupi tudi lak in za vsak slučaj še prelakiraj.

Jaz bi zapisala z vodoodpornim flomstrom in prelakirala z lakom, seveda ne na vodni osnovi 😉

http://keka358.moj-album.com/ http://www.servietolandia.eu/

Kaj pa če ubereš bolj enostavno varianto – kamne v skalnjaku pofotkaš, fotke natisneš in na fotke napišeš, od kod so kamni? Take fotke lahko zbereš v zelo lep album in zraven napišeš še kakšno svojo misel ali spomin s potovanja.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Hvala za predloge. Se bom odpravila v trgovino z barvami, seveda pa jih bom tudi pofotkala, pravzaprav pri vsakem novem kamnu (mogoče večih) bo nastala nova fotka. Slikam namreč zelo rada. Doma mi rečejo, da ima vsaka roža, ki pa jih ni malo, svojo fotografijo. Keka358 poskušala pa bom tudi z vodoodpornim flomastrom.

New Report

Close