Pikanje v predelu leve ledvice
Spoštovani,
nisem ravno prepričan, če bo ta tema sodila v to kategorijo, a vendar- Star sem 31. Zadnji dve leti se redno ukvarjam s športom (treningi boksa- LE treningi, brez borb). V tem času sem v pol leta shujšal in hkrati pridobil na mišični masi (iz 96kg na 76kg). V vednost, med treningi sem redno in po navodilih jemal kapsule L-karnitin, Kreatin v prahu ter sirotko v prahu. Počutil sem se odlično.
Sredi avgusta letošnjega leta pa sem občutil rahlo pikanje v levem ledvenem delu. Ker sem takrat imel občutek, da me je le “napihalo”, se nisem kaj preveč obremenjeval. Zadeva ste je začela stopnjevati, ko recimo med vožnjo, ko sedim, takrat je to pikanje najbolj moteče in ne pojenja. Občutek je tak, kot da bi me nekdo dregal v ledvico. Občasno pa se pojavi tak oster pik v ledvici, ki po sekundi ali dveh izgine.
To zbadanje ne izgine če ležim, stojim ali sedim, naslonjen ali ne. Zaradi tega pojava sem popolnoma opustil prejemanje vseh dodatkov, ki sem jih opisal zgoraj že več kot mesec dni nazaj, vendar bolečina ne pojenja.
Pred kratkim pa sem imel tudi gnojno angino, pri kateri me je tudi malce vse skupaj zaskrbelo, saj me je vedno, ko sem zakašljal, zapikalo. Sedaj, ko angine ni več, je to pikanje postalo še bolj moteče, občasno zbadanje pa se pojavi parkrat dnevno.
Morda naj povdarim da imam občasno občutek tudi, da čutim to bolečino tudi na levi strani trebuha, malce bolj spodaj.
Za UZ sem naročen, vendar je do takrat še dober mesec. Bolečine med uriniranjem nimam. Pravtako urin ni nič temnejši kot ponavadi.
Mi lahko prosim svetujete ali poveste, ali so te težave dejansko povezane z ledvicami? Mimogrede, pivo in hoja po stopnicah ali skakanje s kolebnico ne pomaga k boljšemu počutju. Niti ne poslabša zadeve.
Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor in hvala za pomoč,
S spoštovanjem,
Gregor
Forum je zaprt za komentiranje.