Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Pika in B.

Pika in B.

Pozdravljena. Upam, da nisem prefirbčna, če vaju vprašam, kako je bilo v Funtani. Upam, da vama je dopust obema minil lepo in, da sta si nabrala novih moči…

LP

nika

Pozdravljena tudi ti Nika.

Uh, kako dolgo je že od Funtane. V službi so mi že dvignili pritisk pa vreme pri nas, še posebej včeraj je za ubiti.

Bilo je fajn. Vreme je bilo idealno. Na poti tja in na poti nazaj je bilo oblačno, malo hladnjejše vreme, tam pa je bilo sončno. Morje je bilo toplo in v glavnem čisto. Tako z užitkom še nikoli nisem plaval. Spoznal sem tudi nove prijatelje in prijateljice. Edino, kar je rahlo pokvarilo vtis je bilo dejstvo, da sem bil tam s starši. Ja, taka je usoda nas “neparnih” ljudi. Sicer moram priznati, da mi tam ni bilo treba s prstom migniti, saj je vse postorila mama. Enkrat smo celo šli na večerjo k Barba Čizu. Tako z užitkom rib, škampov pa blitve že dolgo nisem jedel. Sicer smo za porcijo za dva in 3/4 litra vina plačali nekje 15 jurjev a enkrat na pet let si tudi to lahko privoščimo. Apartma je bil velik, klime pa sploh nisem rabil. Pot do ta boljše obale je rahlo navzdol kakih 400 metrov. Po opoldanski vročini me je hoja znala kar zdelati a me je morje kmalu spet spravilo na tisto pravo temperaturo. Ja, pa Pika je simpatična punca a nekako ni naneslo, da bi bili več skupaj.

Vsekakor bi šel takoj nazaj v kraj brez stresa, še posebej, če bi nas vreme tako dobro služilo.

LP, B.

Ps.: Od vseh jezikov sem tam še najmanj slišal hrvaškega. Največ je bilo naših Slovencev pa Čehi, Italijani, Nemci, ….

Nika, ti kar vprašaj.

Zdravo!

Ja, kar je lepo prehitro mine in če ne bi imela zobozdravnika bi z veseljem podaljšala še za kak dan.
Moje skrbi glede app. in stopnic so bile odveč, vendar mi nihče od dežurnih na društvu ni znal povedati kaj pametnega. Najin mali app. je bil obrnjen na zahodno stran in sva imela močno popoldansko sonce in bi bilo brez klime po moje kar pasje vroče.
Skupina obolelih, ki smo počitnikovali v tem terminu smo imeli res vsak svoj “tempo” in obveznosti. Bila sem kar malo presenečena, nad vsakdanjim tempom ostalih.
Jaz moram reči, da je za mano res lep dopust. Nisem se preveč obremenjevala s tem kar ne morem, ampak sem poskusila dokazati, da sem kljub omejitvam, čisto običajen dopustnik, ki gre zvečer tudi v Vrsar, Poreč in še kam.

Na koncu, z dopustom sem res zadovoljna in sklep ob odhodu je bil, da bom čez leto dni, na istem mestu ob istem času.
Zahvalit se moram še društvu, da nam daje to možnost.

LP. P.

New Report

Close