ali ste že slišali, da so peške grapefruita zelo zdrave in da jih pri nas dobite v kapljicah? Ali kdo ve kaj več o tem?

Tako nekako. Povprašaj v lekarni.

Če se prav spomnim, naj bi bile naravno razkužilo ali nekaj podobnega. Pred leti sem te kapljice, ki so zelo koncentrirane in močne, dala v akvarij ribi, pa je dobila razjede, tako da kak teden reva ni mogla jesti.

Gre menda za neke tablete z izvlečkom grenivkinih pečk, Grenifit, ravno zadnjič mi je kolegica rekla, da ko je kaj bolna, prehlajena itd., da ji to zelo pomaga! Grenivka je tako in tako zelo zdrava, tako da se splača poskusit po mojem, a najbrž moraš pazit na kombinacije z drugimi zdravili, če jemlješ še kaj zraven – saj se grenivke naj ne bi smele kombinirat z nekaterimi zdravili, in to najbrž velja tudi za peške, ne vem.
Lp

Hoj!
Poznam kapljice Grenifit-a. Te potem vmesas v vodo in jih pijes. Ampak tekocina je takooooo grenka! Mogoce jih je dobro zamesati v kaksen sok. No, pa te kapljice delujejo tudi protiglivicno, tako da lahko v kopeli, kamor kanes nekaj kapljic, namakas noge. Pa mazes nohte na nogah, ce se glivice niso ze hudo razbohotile…LP!

Grenifit + C vitamin = zakon

Če se 1 x tedensko namažeš po ustnicah, adijo herpes…ni boljše preventive…..

Ja, naj bi bil zelo močan naraven antibiotik, kakor se spomnim.

Cicy, preberi si knjigo Čudež iz grenivkinih pečk. Tu boš izvedela največ..

Če te kaj konkretnega zanima, pa vprašaj.

lp

Bilka, pa mi prosim sporoči še to, kje lahko dobim to knjigo. Hvala.

Cicy, knjiga je izšla pri založbi Mavrica. Dobiš jo v kakšni bolje založeni knjigarni. V LJ sem jo videla v City parku v knjigarni.. mislim da je Vale Novak, verjetno jo imajo tudi v kakšni drugi. Stane ccca. 3 tisoč. Lahko pa tudi v knjižnici pogledaš, čeprav je take priročnike bolje imeti doma, da pogledaš, ko kaj rabiš.

lp

New Report

Close