Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Pekoč glavobol

Pekoč glavobol

Spoštovani!

Malo sem že pobrskala po forumu in prišla do zaključka, da gre pri meni verjetno za mišično-vezivne bolečine. Me pa vseeno zanima, kaj menite.
Zadnjih 10 dni me namreč zapeče na vrhu glave, malo bolj na levi strani in sicer vedno ko zaprem oči. Bolj boli, če ležim na boku, v stoječem položaju niti ne. Najprej me je pošteno prestrašilo dejstvo, da se to dogaja ponoči (kar naj bi bil znak za tumorski glavobol), vendar se to enako zgodi tudi zjutraj in čez dan, če se vležem. Bolečina potem prihaja v valovih, ni ne vem kako huda, prej neprijetna. Ko zaspim, me ne zbuja in zjutraj je ponavadi nekaj časa dobro, če pa ležim dlje se spet pojavi. Nekoliko pomaga topel obkladek, vendar samo dokler je gor. Skrbi me, ker zadeva ne poneha, kakšen dan se mi zdi, da je že bolje, potem pa spet udari. Sumim tudi na povezavo z vratom, saj me ne boli, če pritiskam na mišico na vratu.
Težko opišem bolj natančno, ker je res nenavadno.
Menite, da bi moralo že ponehati? Naj se zglasim pri zdravniku?
Hvala lepa za vaš odgovor.

Neja

Spoštovani!

Verejtno imate kar prav. Vzemite še zdravila proti bolečinam, da bi bilo stanje mogoče še lažje prenašati. Ko ležite na boku, se verejtno mišice bolj napnejo in sprožijo bolečine.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close