pediatrinja dr. GOLLI- zd vič, izkušnje
moram povedati , da sem zelo razočarana nad pediatrinjo golli. mojemu sinu je dala diagnozo, brez dodatnih preizkav da je mentalo zaostal ter mi rekla naj se sprijaznim , da otrok ni normalen. to pa zato, ker ji ni pomahal ko si je zamislila in ni prijel dveh kock pri 8 mesecih. hallo. kako je nekdo tako omejen lahko pediater.
tinkara lunca: Nikakor si ne predstavljam, da bi katerikoli pediater na tak način delal, povedal diagnozo, …karkoli pač. Starši smo preobčutljivi in četudi z nami delajo v rokavicah nam ni prav, ko nam povejo slabo stvar o našem otroku. Premalo se zavedaš, da ni zdravnica kriva, če tvoj otrok ni pri svoji starosti pokazal kar bi moral. in prepričana sem, da mu je zdravnica dala dovolj časa, da bi pokazal. Mislim, da te je kvečjemu poslala k razvojni zdravnici, ne pa kar postavila diagnoze…Vsaj pri nas je bilo tako.
Mi imamo dvojčka, vedno znova sta razvojno za vrstniki in se s temi rečmi redno srečujem na vseh pregledih. Ampak to bo še nekaj časa dejstvo! Ne morem dr. Gollijeve prisilit, da bo rekla, da sta že ujela vrstnike. In tudi, ko bo to rekla, ne bo zato v mojih očeh nič boljša zdravnica, kot je sedaj! Vedno je/bo odlična, mala jo naravnost obožujeta. Doma imata kovček za zdravnike in jo oponašata, se zmišljujeta da morata k zdravniku ker ju boli glava, na pregledih nikoli nista jokala, skratka, super zdravnica!
Naše izkušnje z dr. Tanjo Golli so izključno pozitivne. Res, da z nobenim od obeh “smislov mojega življenja” (beri: otrok) zaenkrat ni bilo resnih zdravstvenih težav.
Otroka je med pregledom vedno spodbudila k sodelovanju in sta ji z veseljem pokazala kar je bilo treba.
Včasih mladost pomeni tudi odprtost do novih metod in sveže znanje, ter sprotno sledenje ravoju stroke (kar lahko pri kakšnem pediatru s “kilometrino” pogrešimo).
Kar se klevet tiče, si težko predstavljam, da pišemo o isti pediatrinji.