Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? pediatri Moste/Bežigrad

pediatri Moste/Bežigrad

Moramo izbrati pediatra za novorojenčka. Nagibamo se k Mostam ali pa Bežigradu. Klicali smo že k Rusovi, ki jo hvalijo, ampak ne sprejema več novih pacientov. Jelenčeve iz ZD Bežigrad tudi ne bi, zaradi neugodnega delovnega časa. Kakšni sta recimo Gradiškova ali Savkovićeva? Kaj pa Moste- Plutova ali Kalinškova?

ni boljšega človeka od dr.kalinškove.ti povem iz prve roke.lahko greš k njej kakšen dan samo na pogovor boš videla kaj mislim.

pon in čet je pop-bolni
tor dop-bolni
sre sistem.pregl-dop
pet izmenično-bolni

Se podpišem tudi jaz iz prve roke dr. Kalinškova v Mostah je zakon ravno tako Dr. plut skratka v Mostah je vso osebje ful prijazno znajo te pomiriti ti svetovati skratka MOSTE

Mi imamo dr. Savkovič, mi jo je priporočila kolegica, ki je ravno tako zdravnica. Pravi da je dr. Savkovič zelo dober diagnostik.

Mi smo zaenkrat zelo zadovoljni, je zelo prijazna, pozorna, vzame si čas za pregled otroka in je pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja zelo nazorno!

Mi imamo zelo pozitivne izkušnje!
Imam pa 3 mesece starega dojenčka.

Lep pozdrav,

Lena 32

Jaz imam sina pri dr rusovi. Tudi ostale zdravnice so tam super. Kar se tiče zdravnic, torej ni pripomb. Popolnoma druga stvar pa so tam medicinske sestre, ki so po mojem osebnem mnenju obupne: neprijazne, osorne, odrezave. Sicer so ostale ambulante (odrasli) v redu, tudi sestre, le tu na otroški so res mimo. Se včasih kar bojim poklicat.

zdaj imajo enega mladega medicinskega tehnika – ne vem čisto točno, h kateri zdravnici spada – zelo prijazen fant, ampak vse pove čist mimo, kar ga vprašaš… npr. da lahko 1 teden po noricah cepiš otroka in podobno. ostale sestre so pa hudo odvisne od tega, na kero nogo so vstale al pa mogoče od tega, kako se pišeš.

Tole s sestrami se pa strinjam.
sestra od dr. Bricljeve je bila fantasticna, tako kot zdravnica, vse ostale so pa velikokrat vstale na levo nogo.
drugace smo pa mi z odhodom Bricljeve presedlali na solsko in ne poznam dobro drugih zdravnic.

Za predšolske otroke je meni najboljša dr. Ksenija Jelenc, pa če ima še tako neugoden delovnik, je fantastična. Ona me je vedno potolažila, si vedno vzela čas, hkrati me je ogromno tudi naučila, me tudi kdaj prijazno opomnila na napake ki jih delam, je nežna do otrok in se ji vidi da kljub dolgi praksi in izkušnjam z velikim veseljem dela svoje delo.

Kasneje sva se prepisali v šolsko ambulanto in zgodba se ponovi, le ime je drugo: dr. Irena Kržišnik, druga fantazija od zdravnika! Vedno nasmejana, dostopna, strokovna, skratka: krasna.

Jaz bi definitivno izbrala zdravnico ki je preverjeno dobra, ne glede na njen delovnik. Otroka boš ob vročinah itak peljala tisti ki bo takrat delala.

..bo Jelenčeva kmalu samo še ambulantna zdravnica in ne več tudi direktorica. Nam je super!

V Mostah poznam Pavlico, Plutovo in Kalinškovo. Vse tri so super, najboljša pa mi je Pavlica. Tudi sestre so večinoma zelo v redu, najboljša mi je pa Marija.

Ja, se strinjam glede tistega tehnika (fanta) v Bežigradu, pa še ena sestra Simona je super, ampak ni vedno tam. Ostale so pa res vremenske. Sem že mislila, da se samo meni zdi in sem kar potolažena, ko vidim, da imate enako mnenje.

New Report

Close