Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pediater – ZD Vič – Rudnik

Pediater – ZD Vič – Rudnik

Ni videti ali pa slabo vleče.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Mi smo za našega sinčka že zamenjali Hočevarjevo z DR. Tomšič. Res je, da smo bili samo enkrat pri njej, a se nama je obema s partnerjem zdela OK, zato sem podpisala. Zakaj?
– Je potrpežljiva z otročki,
– strokovna,
-nežna in
-se postavi na stran otroka.

Hočevarjeva je bila zadnje leto precej utrujena ali morda (naveličana), s tem pa pogojeno sita otročkov, sploh če so jokali. Včasih je dajala kakšne neukusne pripombe, kot: tale vaš otroček je pa zelo nemiren. Ja, če v svojih letih ni poštekala, da se otroci bojijo cepljenja, kaj naj rečem. Ko pa ni jokal, je bil vse najlepše in najboljše. Hvala lepa za tako potrpežljivost.

Kaj pa Amonova? Mislim, da je pri izbiri pediatra pomembna tudi bližina kraja bivanja, zato se le odloči za lažje dostopnega. Sama imam s pediatrinjami na Rakovniku zelo dobre izkušnje, je pa res, da imam zdrava otroka in nismo veliko hodili k zdravnikom.

Moram vprašati… zakaj se otroci bojijo cepljenja?
Najverjetneje je strah cepljenja vas samih, ali se vam otroci smilijo ali pa ste otročku rekli, da nič ne boli, potem pa je bilo drugače. Pomembna je priprava otroka na zdravnike, ki niso bav bav ampak zato, da pomagajo. Tamali ful čutijo naš strah, ta večjim pa poveš, da bo zabolelo ampak bo hitro minilo in to je to. Preverjeno deluje in to ne pri enem otroku. Za šivanje velja podobno.

Lep pozdrav!

ja tudi jaz imam sinčka pri dr. tomšič … začetka je bila zelo nesramna in tako naprej..zdaj pa se je malo poprawila…saj ima sinček, zdaj že 11 mesečni, manjše rasti (oba swa manjša), res pa je pridno jedel..in je goworila da je debeu in da ni dobr zanj.. in take stwari,ki te kar malo prizadanejo..

lp

Žal, tudi mi smo imeli slabe izkušnje z dr.goli.Z vsemi ostalimi pa je bilo vsa leta vse o.k.?!Torej???????

Smo razumeli že iz prvega odgovora. Ti je pa res morala povedati nekaj hudih resnic, da takole ponavljaš kot papiga.

Dr. Banič, koncesija, blizu OŠ.Bičevje.
Zelo dober!

jp, brez laboratorija obvlada vse težave.

Je treba šparat….moram se pohvaliti, da je bila moja kar zdrava….sicer sem pa sama iz zdravstva in sem tudi sama vedela kdaj je potreben antibiotik , kdaj ne.Ko je bilo potrebno je šla tudi v lab!Dober zdravnik pozna diagnozo v 80% anamneze…

Mi nimamo dobrih izkušen z doktor gollijevo.

No, mi pa imamo oba otroka (1,5 in 3 leta) pri dr. Golli in je SUPER in je ne bi zamenjala za nobeno drugo. Je zelo potrpežljiva, zna z otroki in pove kar misli, da je strokovno pravilno. In prav to cenim, ne da pove tisto, kar hočemo starši slišati. In to cenim.

Dr. Tratarjeva je res super (tudi dr. Hočevarjeva je bila, ampak se je, žal, upokojila). trikrat se nam je zgodilo, da sta se otroka znašla v dokaj kritični situaciji, in ne morem prehvalit reakcij obeh. Dr. Tratarjeva nas je celo klicala domov takoj, ko je v roke dobila hčerkine krvne izvide, da naj gremo čimprej v bolnico, ona nam pa je medtem pripravila vso potrebno dokumentacijo. Otroci jo imajo tudi zelo radi. Je pa pri njej zelo velik naval in običajno se precej čaka, zato je najbolje, da se naročiš takoj na začetku ali pa bolj proti koncu.

Nažalost nismo imeli dobre izkušnje z Dr.Acceto-Hočevar.Tako smo jo zamenjali,za dr.Tratarjevo-takrat je bil otrok star 2 leti in moram rečt,da je bil obisk pri zdravniku nato čisto nekaj drugega.Res zna z otroci in tudi,ko je bil hudo bolan je šel z veseljem k njej…z ostalimi nismo imeli nobenih izkušenj….pa veliko zdravja vam želim:)

Mi imamo dr.Tomšič….in smo zadovoljni. Glede pregledov, posvetov,..itd.

Mi smo pri dr. Tomšičevi,smo zelo zadovoljni. Včasih je malo prikupno zmedena, si pa vzame čas (zato treba tudi ,malo počakati včasih), je potrpežljiva, prijetna oseba, zna z otroci. če je otroku rekla, da je predebel, pa je treba premislit, ne? Ne pa užaljeno odreagirat!Saj nočete, da vam samo hvalijo otroke in lažejo v obraz!? Zato pa niso zdravniki. Mi imamo pa presuhe, ampak o tem je vedno obzirno govorila z nami, smo skušali najti vzroke itd.

Pozdravljeni!

Glede na to, da omenjate pediatre v Zdravstvenem domu Vič, zelo priporočam dr. Vlasto Bešić Porenta, ki jo imata naša dvojčka Anja in Mateja. Zelo smo zadovoljni, ker je prijazna in strokovna. Ima posluh za otroke in starše, prisluhne težavam, svetuje in se spozna na stroko. Zelo smo ji hvaležni, da nas je napotila na preiskavo za borelijo, ker so jo potrdili.
Imamo res dobro pediatrinjo.

Dragica Trobec

New Report

Close