Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Pediater – N. Gorica/Šempeter

Pediater – N. Gorica/Šempeter

Ojla,
a mi lahko, prosim, svetujete, katerega pediatra oz. katero pediatrinjo naj izberem v N. Gorici oz. Šempetru? Ne poznam popolnoma nobenega in bi mi vsak nasvet prišel več kot prav.
Hvala in LP.

Jaz imam ta male pri Trobčevi (Martina Trobec Kralj) in sem več kot zadovoljna. Sicer nekatere imajo strašno proti sestri, ki je res mal ostra kdaj pa kdaj … je pa zato Trobčeva res pravi cuker od pediatrinje. :)))

Midva hodiva k Martini Grgič v ZD Nova Gorica, zaenkrat moram reči, da je fajn.

Hvala obema.

Lp, Tami

Kaj Martina Grgič je kaj tudi odprta na alternativo?

Kaj pa Bugi, tvoja?

Jst hčerko vozim tudi k dr.Trobčevi in sem z njo zelo zadovoljna. Sestra tud ni tako slaba:)))), odvisno od dneva.

Je pa res, da smo različni in imamo tudi različne okuse. Eni pohvalijo tudi dr.Gortnar Nado.

Odločitev je tvoja,lp.

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Kaj ima sestra veze? A ni ona tam samo, da te sprejme?

Lara … od sestre je odvisno kako te bo naročila in koliko časa boš čakal spredaj v nabito polni čakalnici bolanih otrok. Ponavadi se ravno tam nalezeš še dodatnih bolezni, kljub temu, da si recimo prišel samo zaradi prehlada ali pa kakšnih prebavnih težav. In ta sestra … hja … včasih je res hecno naročala ta male ravno ob poldan ko je itak jasno da imajo za spat in so bili seveda posledično sitni. No … sej bomo še videli kako bo sedaj s temi. :))) Zaenkrat imamo še normalne urnike.

Glede Gortnarjeve … odkar je postala svetnica na občini se je kar malo poslabšala v ordinaciji in ni več tako fajn kot včasih.

Lara … kako alternativo pa misliš? Alternativna zdravljenja imaš itak drugod … Trobčeva še vedna dela večinoma szi antibiotiki. :)))

tnx.. No ma bi rada nekoga za pediatra,ki je razumevajoc,ce imam recimo drugacne poglede,ku on..ce se odlocim za hoomeopatsko zdravljenje.. ce hocem prestavt ceplenje..
Delajo pediatri td popoldan kak dan?

Trobčeva je tudi sama mlada mamica dveh otročičkov (ravno je prišla iz porodniške za drugega) in mislim, da jo alternativna zdravljenja ne motijo. Če se ne motim sem jo za Tomija enkrat celo spraševala kako je s tem, vendar ona mi ni znala nič povedati, vendar tudi ni imela proti. Tudi ne vsiljuje svojega mnenja … recimo sedaj je pri nas nekako dilema glede uvajanja goste hrane. Jaz sem se nekako odločila, da še nekaj časa počakam z zelenjavo in sadjem, ker vidim, da malim ne odgovarja … ona mi je sicer svetovala naj začnem, vendar mi tega ni vsiljevala, ampak je pustila, da se jaz sama odločim. Je pa zelo mirna in nežna zdravnica in meni se res dopade.

Ima pa seveda ordinacijo tudi en dan popoldan, tako kot vsi pediatri (in zdravniki), sam posvetovalnica za dojenčke je pa samo ob torkih zjutraj.

Zakaj bi pa prestavljala cepljenje?

Sama (pa tudi nekaj mojih prijateljic) vozim svojega dveletnega fantalina k dr. Evi Brecelj v zdravstveni dom v NOvi Gorici. Vse smo z njo zelo zadovoljne. Je prijazna, nežna, strokovna in si predvsem vzame čas! Tudi ona ima dva majhna otroka in velikokrat pove kaj iz svojih lastnih izkušenj ter potolaži zaskrbljene mamice…

Strokovna?
Si medicinsko izobražena, da lahko sodiš o njeni strokovnosti!
Smešno, ko se laiki postavljate v vlogo ocenjevalca!!!
Take mlade mamice, ki so globoko prepričane v svoj prav, mi gredo najbolj na živce. Nasploh so pametne in o vsem poučene, če preberejo par kvazi medicinskih knjig in dva bebava foruma!
Pa brez zamere.

O tem pa res ne bom tle… :))))))

Hvala za info… :))) Bo treba hmali se odločt za enga pediatra, oštja… :)))

Forum že nekaj časa počiva, a vseeno še enkrat vprašanje katero pediatrinjo priporočate v Šempetru ali Novi Gorici. Predvsem z vidika, da upošteva tvoje želje, ne nasprotuje tudi drugim oblikam zdravljenja ali pogleda na cepljenje.

Res bi bila vesela kakršnega koli mnenja, hvala;)

Svobodna ali vsak po svoje, pa tudi katera druga…. ste našle pediatra, ki je toleranten in te pusti mal pri miru glede cepljenja? Se priporočam, ker smo dobili drugega sončka, pa iščemo še kako opcijo. Sicer smo za prvega pri Martini Grgič in se da kar lepo zmenit glede tega, otrok je star že dobro leto, pa smo še kar mirni. Sporočite, kako ste vi to uredile in vaše izkušnje. Lahko se slišimo tudi po telefonu, če katera želi. Lepo se imejte!
Zagorka

Pozdravljene,

mi smo tudi v iskanju pediatra-prijaznega, dobrega in tudi “tolerantnega” v smislu C. Veselka, Svobodna, Lara Croft imate kaka priporočila? Hvala vam!!

Dr. Eva Brecelj sigurno nima posluha zato, moti pa jo tudi to, da mamice nismo zdravnice in ne uporabljamo medicinskih izrazov, ko smo pri njej. Ce recimo reces da ima otrok drisko, te kar ubije s pogledom, ko se popravis in reces da pogosto odvaja, kar zadiha… Res nebi priporocala…

Mi imamo pa samo super izkušnje z zdravnico Evo Brecelj. Sin bo kmalu moral drugam, ker je že blizu polnoletnosti. Z mojima otrokoma je bila strpna, prijazna, ko sta potrebovala dodatne preiskave in specialiste, ji ni bilo problema ju napotiti k specialistom. Tudi besed nikoli nisem izbirala pri njej; nenazadnje ve, da sem laik in nimam pojma o medicinski stroki. Naše izkušnje so res samo pozitivne in super.

New Report

Close