Najdi forum

Zanima me, ali je pri parkiranju z nalepko potrebno plačati parkirnino?
Sem že doživela, da me je npr. kdo opomnil, ko sem šla plačat, ja kaj pa vi plačujete, ko pa imate nalepko… ali npr. v LJ okoli bolnic, ko so parkirišča, kjer plačaš z avtomati, ali je dovoljeno, da npr. daš nalepko na armaturo in je to OK? In tam, kjer je rampa in kasirajo, lahko pokažeš nalepko in te spustijo?

Se mi je zgodilo zadnjič celo na Hrvaškem, da sem plačala in raztovarjala otroka iz avta, pa pride mimo redar in pravi, kaj da plačujem, če imam nalepko…

Hvala za pomoč in lep pozdrav

Na parkirišču pri pediatrični kl. ni potrebno plačati, če imaš nalepko. Mi ne plačujemo tudi kjer so parkomati, ampak damo kar nalepko (okolica bolnice na ulici stare pravde), do sedaj nismo plačali kazni. Za drugje pa ne vem, kako je urejeno, samo mislim da načeloma, če imaš nalepko ni potrebno plačati parkirnine.

Zavodnica,

je odgovor Dalijaa tisto, kar ste iskali?

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Ja, sama nekak delam isto in ne plačujem parkirnine in upam, da nam avta z nalepko ne bodo odpeljali.
Smo ogromno v bolnici, zdele baje z novo pediatrično se nam bolj slabo obeta s parkiranjem.
Mislila sem, da mogoče kdo ve za kakšno uredbo, da se ne plačuje.

LP

Meni je bilo rečeno. da je parkiranje z nalepko zastonj samo na označenih parkiriščih za invalide. Vesta pa, da jih ne velikooooo. Na Vrazovem dva ali trije, na Stare pravde nobenega – če si dovolj ambiciozen in siten, te spustijo notri. Seveda pa počnem dostikrat tako kot ostale – na navadno parkirišče pa listek.
Ko bodo pa res selili pediatrilno, pa bo veselica.. Petra – lahko odprete temo pod lepljivo – parkiranje ob novi pediatriji. Razlika je, če prideš ob 8h ali 10 dopoldne…
Moj predlog: na železniški potem pa peš ali taxi.

New Report

Close