Najdi forum

Pozdravljeni!

Že kakšno leto se mi pojavljajo sledeči simptomi in še sedaj nisem uspel obiskati osebnega zdravnika. Gre predvsem za to, da pri ležanju na hrbtu nenadoma začutim pekočo bolečino v glavi, ki jo spremlja nekakšno ”brnenje”, močno se mi poveča srčni utrip, včasih dobim občutek, da ne bije v normalnem ritmu, vse to pa spremlja paraliza po celem telesu. To traja 5-10s, vendar se vcasih ponavlja v intervalih. Sprva sem pomislil na spalno paralizo, vendar sem glede tega skeptičen, ker se mi to ne dogaja v spanju oziroma, ko se iz spanca prebujem, temveč pred spanjem oz. dremanjem, ko nism ne popolnoma buden niti ne spim, vendar se vsega zavedam. Prav tako se pojav pojavlja samo v ležanju na hrbtu, 2x se mi je prav tako zgodilo ko sem ležal na boku. Zanima me kaj točno bi lahko to bilo? Se opravičujem vendar nisem našel točno prave teme, zato sem v upanju na kakšen koristen odgovor moj problem zastavil kar tukaj. (star sem 22 let)

Lp, Igor

Spoštovani,

glede na opisane znake Vam lahko priporočim le to, kar veste že sami – odločite se za obisk svojega zdravnika in ga prosite za napotnico za pregled pri nevrologu. Naredite to čim prej, kajti čakanje na pregled traja kar nekaj časa in nima smisla, da ugibamo, kaj bi lahko bilo.
Nič ni narobe, če Vas je malo strah, a aktivnost je vedno boljša kot le skrb.

Srečno. Marija

Marija Božič www.soncek.org

New Report

Close