Najdi forum

Ozempick za hujšanje

Pozdravljeni

Rad bi kupil ozempic za hujšanje. Če je kdo, ki mi ga lahko proda naj me kontaktira.

Tel: 068 605 255

Hvala

Kontaktirajte me za Ozempic. Na voljo imam 1mg.

[email protected]

Ni nič na bolhi

Kupim ozempic piši na mail [email protected]

Kupim piši na mail [email protected]

Jaz bi se tudi znajdla drugače 😉

Lahko prosim na mail; [email protected]

zivjo. imam ozempic, 1mg, dobil na recept, ostalo mi je nekaj skatl, ker ne rabim vec. cena 120 evrov na skatlo. ce rabite, javite.
lep dan

Me zanima. Pišite mi na: [email protected]

Lahko tudi še kdo, če ima ugodno ponudbo.

Kupim

Kupim 051363460

Odgovor na objavo uporabnika
dy, 04.07.2025 ob 13:58
    zivjo. imam ozempic, 1mg, dobil na recept, ostalo mi je nekaj skatl, ker ne rabim vec. cena 120 evrov na skatlo. ce rabite, javite.
lep dan

Še na voljo? Prosim zs

lisica007, 05.02.2024 ob 16:26

Jaz sem si v soboto dala prvo dozo.

Osebni zdravnik mi ga ni hotel predpisati, zato sem šla v zasebno ordinacijo. Ambulanta za zdravljenje debelosti. Je v Črnučah.

Pregled stane 110 eur, v lekarni sem plačala malo manj kot 64 eur. ITM mora biti čez 30.

Vse dobro!

kaj ste rekli v ambulanti? Da so vam napisali recept?

poznavalka, 21.11.2023 ob 10:24

Živjo …

jaz sem na Oz. že 11 mesecev. Najboljša odločitev v mojem lajfu. S spremenjenim življenskim slogom (poudarek na gibanju in na vnosu proteinov) sem v manj kot enem letu shujšala 20 kg. Počutje je fantastično. Zdravilo mi ni predpisala osebna zdravnica, sem se morala znajti drugače 😉

Lp …

Lenuhi, gibat se spravite in zacnite se zdravo prehrajevati…ni blužnjic v življenju

Has, 03.07.2025 ob 19:45

Kupim ozempic piši na mail [email protected]

Vsi bi čudezne tabletke….debeluhi gibat je treba🏃🚴

fatman, 30.06.2025 ob 19:40

Pozdravljeni

Rad bi kupil ozempic za hujšanje. Če je kdo, ki mi ga lahko proda naj me kontaktira.

Tel: 068 605 255

Hvala

A za stranske učinke ste slišali? Brez truda,gibanje raje ogrožate svoje zivljenje….bolan svet

Debeluh, če ti ne pripada po pravilni poti, potem zacni migat

Kupim [email protected]

Kupim ozempic
[email protected]

Še imate ozempic?

Še na voljo? Prosim zs…

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close