Otroški zobozdravnik
Danes potrebujem vašo pomoč!
Iščem dobrega otroškega zobozdravnika s koncesijo v Ljubljani s širšo okolico. Do sedaj smo bili pri dr. Vovk na Dobrovi (zobozdravnica z veliko začetnico!), a nam je žal pobegnila v pokoj. Smo poizkusili srečo v Medvodah, a ta zobozdravnica ne plombira mlečnih zob, temveč le spremlja stanje (take žal ne potrebujem).
Pls. help, ker da dam vsakič 50 € za plombo pri otroku mi je too much. Klub temu pa morajo otroci imeti urejene zobe.
Birdie, Grosuplje mi za zobaraja niti pod razno niso daleč, če le gospa sprejema nove paciente.
Zakaj s koncesijo? Zato ker nas je pet, ker vsaka plomba stane min. 50 € in če sešteješ to znese kar precej. Če mi denar trenutno ne bi bil problem, potem bi mi bilo vseeno, tako pa mi ni.
Žal je včasih tudi tako.
Tale gospa sicer ni na koncesijo, ker dela v okviru ZD Grosuplje, je pa pred 3 meseci še sprejemala nove paciente. Ime ji je Dolores Žužič in je odlična za delo z otroki (moj sin je pri njej po dolgem času in menjavi dveh zobozdravnikov končno odprl usta, prejšnjič mu je naredila plombico bp!). Res je zlata, se zna z otroki pohecat, pogovarjat, jih motivirat, obvlada sceno s štampiljkami za nagrado ipd, pa plačevat tudi nič ni treba jasno.
Tudi druga zobozdravnica, ki dela tam za mladino, je zelo ok – Sanja Verstovšek. Ona sicer dela pol za otroke, drugo pol pa za odrasle. K njej hodi moj mož in jo pohvali, pa moj mali sosed (ki hodi v prvi razred) – in so tudi zadovoljni.
Poglej na spletne strani ZD Grosuplje za delovni čas, tam je tud telefonska.
Pa Katja, brez zamere, še mal slovnice – Grosuplje ni množinski samostalnik, niso tiste Grosuplje, ampak tisto Grosuplje, torej bi orala rečt “Grosuplje mi za zobarja niti pod razno NI daleč”. Sorry. Sem mogla:)