Najdi forum

Otroški voziček

Živjo!

Prosim za nasvet, izkušnje glede na otroške vozičke. Kateri so najbolj praktični tako za na cesto, kot za v avto. Zanimam se bolj za športne vozičke.
Hvala za vsak nasvet ! Tadeja

Kot sem enkrat že odpisala, je za nas najboljši GRACO, ki ga prodajajo v Baby Centru. Zraven imaš še avtosedež z bazo za v avto, pa še veliko drugih dodatkov, lahek je in dovolj visok za atija.
Sicer zložen zavzame kar veliko prostora in če imaš mali avto, bi znal biti problem.
V tem primeru bi si mogoče umislila Peg peregov plico matic trek, ki se zloži v marelo, ima veliko košaro za nakupe, dežno prevleko v strehici, pa še dokupiti se da marsikaj (tudi sedež z bazo).
Veliko veselja pri nakupu!
Vanja

Moram priznati, da se meni Graco voziček ne dopade najbolj – ima za moje pojme kar nekaj pomanjkljivosti:
-zdaj bi raje napihljiva kolesa (na snegu se bolje obnesejo)
-otrok vedno gleda naprej (nima možnosti premikanja krmila)
-ko je otrok v ležeče položaju, skoraj nič ne moreš vtakniti v košaro pod vozičkom
-nima 45 stopinjskega naklona (samo nič ali pa skoraj pokončno)
in še kakšno finto bi lahko našla.

Malo poglej z brskalnikom, ker je bilo o tem že veliko govora (tudi nedolgo nazaj).

LP, Diana

Zelo sem zadovoljna z nakupom vozička CAM COMBI TRIS art.845. Vsebuje avtosedež (lupinca), košara v obliki torbe za novorojenčka, marela voziček letni in zimski. Priporočam, če se odločate za nakup, da greste čez mejo v Italijo. V Ljubljani stane priblijžno 110.000 SIT in v Italiji stane priblijžni 50.000 SIT. Kupila sem ga takoj čez mejo Fernetiči pod šotorom.

Lep pozdrav iz Postojne

Mi mamo gracota, pa ni čist vse to res. Mogoče so bili starejši modeli taki, mi mamo pa čist novega. Kolesa imamo napihljiva, tudi vmesni naklon. Košara pa ročaj, to pa je res.

Kaj Cam je ista blagovna znamka kot Neonato? Bi mogoče vedela? Meni so namreč tako rekli. Tudi katalog od Neonata sem gledala in je ful podoben voziček.

Cam je ista blagovna znamka. Neonato naj bi bili za odtenek boljši, predvsem po dizajnu. Camove vozičke pa najdete tu:
https://www.bimbo.si/cam-vozicki

New Report

Close