otrok noče na stike z očetom
Moji otroci so, z razliko od tvojega enega!!!, imeli oceta in mamo! Meni to pove o tebi samo, da imas rad samo sebe, ob sebi se malo bivso (na katero si cisto pikiran), za otroka pa se ti ocitno JEBE.
Druge tu ni. Same probleme delas otroku, bivsi in ocitno ti je se fino v tem. Punco si najdi! Al pa, tam doli te en sprasuje, od kod si… Mogoce bi bil v vezi z moskim srecnejsi.
Taksni kot ti, pa mene ne zanimajo, to jaz se povoham ne, ahahaha. Dre.. res ne bi pobrala, aloooo?! Je dovolj normalnih moskih na svetu. Sicer pa, jaz imam svojega, ti pa ocitno se dandanes, pri skoraj 40.tih, nisi nasel neke dolgorocne srece.. Ajme.. Poskrbi za sina, samo to ti priporocam, nehaj mislit na svoje dupe, vmes pa na kaksno terapijo, pa iskat novega partnerja. Bos mirnejsi (aja in bivso POZABI).
Tale zakon, ki ga navajaš je sramota za slo zakonodajo. Tega seveda nihče od vas ni pogruntal. Drugi mislijo namesto vas, vi ga navajate kot se pijanec plota drži. Nekritično…Kako se vaši otroci odzivajo, ko od njih želite, da pospravijo za sabo, da ne morejo dobiti vsega, da naj ne špricajo pouka, da …? Čemu potem vidim v trgovinah, ko se otroci mečejo ob tla, ko jih mame po tleh vlečejo mimo stelaž, ko na tem forumu najdem prispevek “tri letnica naju bo povsem uničila”? Nobenih psihičnih pritiskov starši prosim, tako stoji v zakonu…? Neumnosti !!
Drugo:Otrok lahko sam izrazi svoje mnenje. Že mogoče, toda sodišče izvaja postopek samo tako, kot sodišče želi. Torej, nobenega fizičnega dokaza, da je v resnici izražena otrokova volja, nobene njegove prisotnosti….. Neumnosti !!
Tretje: preprost preizkus……..takoj je otrok dodeljen materi…..procesi tečejo (čas tudi !!!)…..in ko pride do razprave je običajno otrokova volja……”nočem k očetu”.
in če otrok živi pri očetu, se običajno izjasni…..”nočem k mami”… In vi se kregate zaradi zakona? Neumnost !!! Tako kot dan pred razvezo gremo dalje-skupno starševstvo. Ki pa mu ni zrel niti zakon, predvsem pa ne niti sodni sistem (vemo zakaj-kjer ni pravd, ni dobička) niti starši, ki uporabljajo otroka kot sredstvo izsiljevanja.
Sam ženskam pa res ni pomoči. Pokoljete nas na sodiščih, zavržete kot nepotreben balast in pričakujete, da vas bomo imeli radi še bolj kot prej.
Fak no. Južni bratje imajo edino prav in točno vedo kako se temu streže. Kle ima pa Serga prav, da smo softiči k si sploh pustimo od takih imbeciloh karkoli poslušat,….
POmoje je tako. Če se sprijazniš z nekimi stiki, plačuješ (če je vsaj približno fer določeno) in nič ne razmišljaš kaj se otroku dogaja, ker sta ata in mama totalna sovražnika, potem je sistem kr ok. Čim pa malo razmišljaš potem si pa gotov. Potem je pa edina opcija, da pustiš vse skupaj, ker vpliva na nič itak nimaš. Samo čakaš lahko leta in leta, da bodo otroci zrasli in upaš, da ne bodo totalno indoktrinirani proti tebi, da te bodo, ko bodo odrasli sploh še poznali.
Očetje ne dobijo skrbništva ker:
– ga sploh ne želijo imeti in 100% skrbeti za svojega otroka (pustimo tukaj zakaj) Takšnih je recimo 85-90%
– želijo imeti deljeno skrbništvo vendar je ločitev tako visoko konfliktna (pustimo zdaj zaradi koga), da to ne bi funkcioniralo sploh Takih je recimo 10%
– odidejo od otroka in ne prevzamejo sploh nobene skrbi zanj
Otroci nočejo na stik z očetom ker:
– ga sploh ne poznajo kdo je, ker ni hodil (nikoli) k njim na stik
– ker se bojijo neznanega (mali otroci imajo radi varno in ustaljeno okolje)
– ker imajo doma igrače in dejavnosti, ki jih pri očetu nimajo
– ker se tam dolgočasijo, ker jih očetje posadijo pred televizijo
– ker se očetje ne ukvarjajo z njimi – to delajo trenutne partnerke, babice dedki, tete,…
– ker so tako veliki, da imajo svoje dejavnosti, treninge, svoje življenje
– ker je oče nasilen in govori čez njihovo mamico, kar jih spravlja v stisko
– tam nimajo blizu otrok svoje starosti,….
Nekateri očetje se morajo resno zamisliti nad sabo zakaj niso sposobni vzdrževati stik z lastnim otrokom, zakaj niso dobili (deljenega) skrbništva. Z otrokom imajo takšen odnos kot so si ga sami naredili. Se resno vprašati zakaj jih njihov lastni otrok zavrača. Oni so odrasli in odgovorni! Otroci imajo pravice, starši odgovornosti!! Ne iskati izgovore/odgovore izven sebe. Odgovornost je vaša!
Otrok predšolski pove in opiše načine posilstev očeta..to pove csd, policiji, izvedenkam, zdravnikom, psihologom, izvedencem, policija ne da kazenske ovadbe , sodnica določi stike pod nadzorom , vsaka priprava na stik je stres( vpije, kriči, brca ne grem , na csd 40x zavrnil stik vse pove zakaj tudi očetu v obraz…izvajajo se terapije( zdravniki, terapevti, pedopsihiatri…vsi omenjeni podajo pisno, da so stiki otroku škodljivi..celo povedo , da naj ga varujejo pred očetom..( smo zamenjali šolo, prebivališče…)
Ima zdravniška potrdila o škodljivosti stikov, oce ,da rubež, se odlaga, kazensko ovadi mater…to pa policija sprejme ( ima vse dokaze o lažejo očeta) in vseeno poda predlog državnemu tožilstvu, ki uvede postopek proti materi, kljub dokazom škodljih stikov …oče ima veze s sodniki, policijo, tožilci..KAKO OTROKA PRISILITI NA STIK S POSILJEVALCEM…SODNICA JE DALA NASVET OTROKA PRIMITE ZA ROKO, GA VLECITE V SOBO ZA STIKE, ZAKLENITE IN ČAKAJTE DA PRIDE OČE( povedala pričo odvetnika,,,povedala sem ji , da to ne pride v poštev) sem pa takoj zato , ko bo otrok šel vesel k očetu se vračal vesel takrat pa sem za neomejene stike…Kaj storiti, proti policiji, sodišču saj dokazov inštitucij csd, pediatrov, pedopsihologov nočejo upoštevati…zaradi poznanstev očeta z njimi..razpolagam z pismenimi dokazi
Imam izjemnega odvetnika, izvedenkam dokazal , da lažejo, nista znali odgovoriti na nobeno vprašanje, ( izvedenke podalšana roka sodnice) dokazali 100% zmoto izvedenk, seveda sodnica vseeno zahteva stike…( omenjeni človek je pedofil z zvezami na policiji, na sodišču, tožilci, je oseba , ki dela javnosti na očeh, sčitijo ga na delovnem mestu/ dela tudi z otroki, ) zelo nevaren, maščevalen, vse ostale inštitucije vedo da je posiljeval otroka( zdravstvo, csd, pedopsihologi, celo policija( pri preiskovanju cca 10 x ponaredili zapisnik , ( sodišče, policija, izvedenci podkupleni preko zvez …za vse imamo dokaze….ta človek krši še druge zakone cca 5let ( dokazi na mizi…pogodbe in ostala dokumentacija…organi ne ukrepajo gre za kazniva dejanja namenske prevara države…seveda zamenjava sodišča, sodnice, pritožba na ministr. verjetno bo javna objava edina možna z imeni in priimki…naš odvetnik pravi malo še počakajmo, ker se bo sodišče , tožilstvo, in policija obranila proti nam…kajti izgovorov ne bo , ker so dokazi več kot jasni…to bo ena največjih afer v Sloveniji..vpletena imena so znana v Sloveniji….povezana zloraba položaja in korupcija…kaj mislite…
jaz imam 1leto staro hčerko, ki je svojega očeta videla v 1letu… na prste ene roke prešteje kolikorat.
nisem dobila niti centa preživnine…
stiki so sodno določeni in le tako je prav. žal se jih on ne drži in ima kar vsakič, ko bi moral priti na stik službo a potem bi pa naslednji vikend… ali še bolje sploh ga ni po 3mesece…
no na koncu prideta z njegovo mamo, ker ima stike pod nadzorom, ker je ”zdravljen” odvisnik (ki je drogo puščal na kavču kjer je spala njegova hčerka its..), no hčerka se ob njem počuti tako ”fino”, da ves čas joka kot zmešana… da ne rečem kakšna katastrofa je še kakšen dan po stiku… malo moram skoraj na wc sabo jemat, ker ne prenese, da me ne vidi…
no sem šla na CSD in mi delavka reče, da sem jaz v stiski, dokler ni ogoržanja otroka ne morejo nič…
groza… slabo mi je oba naši zakonodaji.
jaz ne morem ničesar spremeniti… on se pa lahko tako jezi, če jaz služajo 1krat odpovem stik… to se do sedaj še ni zgodilo.. jezi me pa tudi to, da tudi če ga ni po 3 mesece, moram jaz čakati njegov klic ali pride ali ne…
me mame ali pa očetje, ki imamo otroka, moramo biti vedno odprti za stik, nič zamočit, druga polovica pa lahko luta bog vedi kje in je vse ok… nič mu ne moreš.
rada bi ji spremenila priimek ne morem, če se on ne strinja, tudi to,da je njegov priimek oznaka drogeraštva, kriminala ne pomaga… tudi, da se on z njo na stiku ne zdrži 5 min ne pomeni nič…
oz. eno leto ob rojstvu otroka, pa njegov priimek ni bil znak drogeraštva?
Če bi ti bilo slabo, ko si se šla zapletat z narkomanom, ne bi imela težav z našo zakonodajo?
A se je v dveh letih tako na slabše spremenil?
Vedela si, kakšen je in nehaj se obremenjevati s tem.
Uredi si raje svoje življenje.
1). vsak otrok je nastal, ker sta se imela najprej oba rada, razen če vam je kdo storil silo
2). vsak, ki sedaj nima več prav, je nekoč nekje imel poanto …
3). vsak cepec, ki ne razume da ni več poanta o njej ali njemu, dela otroku škodo, ker ga ne postavlja na prvo mesto ….. itd. itd. itd.
In ja, tipi so se vam v neki točki zoperstavili, ker, ko dosežete en cilj, gremo naprej … Ni partnerstva, pač pa doseganje točk na seznamu življanja. VAŠIH točk, namesto skupnih ciljev.
Itak, da niso vsi tipi idealni in eni so res sebični in kreteni. Ampak, da bi bili prav VSI taki, je pa resen indikator, da z ženskami ni nekaj ok.
TEKMA GOR ALI DOL, PREBERITE SI DRUŽINSKI ZAKONIK 141. člen, DA BO VSEM FRUSTRIRANKAM JASNO, KAJ POČNETE.
Pa tudi tekma ne traja cel dan a ne? PA tudi če ima turnir, mu pa zagotovite, da bo očeta syrečal naslednji vikend ali naslednji dan. A to je res preveč za vaše skromno dojemanje? A res ne gre v glavo?
PRIZADEVATI SI MORATE ZA STIKE IN OPUSTITI VSE, KAR BI TO PREPREČEVALO !!!!!
Seveda tudi ni noben problem, da bi po kazenskem zakoniku moškega takoj strpali v zapor, če redno ne plačuje preživnine. Jaz bi uvedel še enakopravne kazni za preprečevanje stikov in za vaše butaste izgovore.
Zamislite si, koliko moških je nezadovoljnih z emancipiranimi progresivistkami zadnjih 100 let, evropsko prebivalstvo pa upada, VE PA KAR DAJAJTE PREDNOST LUNINIM MENAM IN 28-DNEVNIM CIKLOM.
Otroci bodo izšli iz vsega tega šmorna enako čustveno pohabljeni, kot ste ve same, ali pa še malček bolj …
Itak, da bo otrok vedno na vaši strani, če pa živi pri vas. Sej ni neumen da bi se vam zoperstavil. Se je naučil na očetovem primeru, kaj to pomeni …
NA VAS JE DOLŽNOST DA ZAGOTOVITE REDNE STIKE, NI POMEMBNO KAJ OTROK ŽELI ALI KAJ NE DOKLER NI IZDELANA OSEBNOST. ČE JE V RESNI STISKI VSAKIČ, KO PRIDE OD OČETA, OK, POJDITE NA SOCIALNO. Če pa pri otroku ni opaziti stiske, pa testira, kje so meje in vi mu to dovoljujete !!!
Naj vam prijazno razložim, da se vam bo takšen odnos nekoč s polno mero obrnil v hrbet. Ampak itak, če bi bile razumne, ne bi bile ločene, zakaj se sploh trudim …