Najdi forum

Pozdrav!
Zanima me, kaj si mislite o mojem primeru; sem ravnala prav ali delam življensko napako? Z fantom hodiva 4 leta, imam svoje stanovanje, zaposlitev, zelo sem si želela otroka in on je trdil(in še trdi), da si ga zelo želi. Novembra sem zanosila, od sreče sem kipela. Potem pa: S fantom in prijatelji smo praznovali novo leto v gorski koči. Vsi smo bili po parih razen dveh, ki sta si pa pripeljala prijateljice. Moj fant se je že ob njunem prihodu začel topiti pred njima, na kar sem ga opozorila. Zabava se je zavlekla pozno v noč in vse tam do jutra. Ker sem bila pošteno utrujena sem se odpravila spat in moj fant z mano. Vendar nisem mogla zatisniti oči, ker je bilo loputanje z vrati, glasna glasba, in vdiranje v sobo neznosno. Proti jutru, okoli 5 ure, se je vse umirilo, v sobo je prišel spat še en par. Upala sem, da se bom zdaj končno naspala, vendar sta oba(ona in on) začela strašno smrčati. Nisem vedela več kaj naj naredim. Odločila sem se da grem prespat k sestri, ki je z družino spala nedaleč stran v njihovem vikendu. Ob pol 10. me je prebudil telefon, zval me je fant, in me spraševal, če je kaj narobe, zakaj sem odšla, čeprav sem mu napisala SMS zakaj sem odšla. In hitel mi je še povedat, da je par iz najine sobe pobral svoje stvari in izginil brez pozdrava. Ob 12 uri sem se vrnila v kočo. Vsi so bili strašansko prijazni in ustrežljivi do mene, kar mi je bilo malo čudno, vsaj pričakovala sem kakšno zbadanje, zakaj sem šla spat drugam, vendar nič. Potem se je umirilo(vsi utrujeni, maček,…). V nedeljo pa mi je fant, ko me je prišel iskat(šla sva v kino), začel razlagat, kaj se je zlagala Pija(to je boljša polovica od tistih dveh smrčačev, ki sta tako hitro odšla), da je on(moj fant) sexal z eno punco,ki jo je povabil eden od njegovih prijateljev. Ona naj bi izkoristila prosto mesto pri mojem fantu, se samo v spodnjem perilu vlegla k njemu. Moj fant trdi, da ni nič imel z njo, da je ves čas spal in da to ni res, da se mu z popolnoma tujo žensko ne more dvignit, ker za sex potrebuje čustva,…Bla, bla bla,…Seveda mu nisem verjela, še danes mu ne verjamem. Pa sem šla klicat Pijo in jo o vsem povprašala. Ona mi je vso stvar v solzah opisala in mi prisegla, da ne laže. Ne poznam je zelo dobro, vendar mi je skupna znanka povedala, da ni nesramna oseba, da ni škodoželjna oseba. Fant trdi, da mi ona želi škoditi, ker sem noseča(da bi splavila), ona pa ima težave z zanositvijo. Jaz v to ne verjamem. Bolj kot njemu verjamem njej. Njemu ne zaupam več, kadar si želi nežnosti, imam pred očmi njega in njo tam v tisti koči, grozen občutek. Na poti je otrok. Vse to me zelo izčrpuje, ne vem več kako naprej, moja čustva do njega so se spremenila. Najtežje pa je to, ker mu ne morem več zaupati. Kaj mi svetujete? Kako bi vi odreagirali v taki situaciji?

Ojla!
Si v prav nezavidljivem položaju… Zakaj njemu ne verjameš? Ti je to že kdaj naredil?
Svetujem ti le to, da nehaj klicariti okoli (to ti ne bo prineslo nič lepega, le še bolj negotova boš), vzemi se v roke in se posveti nosečnosti. Če bo tip ob tebi bo, če pa ni več zaupanja je vse v tvojih rokah… Zakaj vraga pa ni šel s teboj, ko si šla k sestri?
Kako bi jaz odreagirala? Ne vem in upam, da nikoli ne izvem.
Srečno.

P.S. Koliko sta stara, če ni skrivnost?

Je tole prvič, da te je spravil v dvome?
4 leta sta skupaj, pa bolj verjameš njej, skoraj neznanki? Zakaj si potem z njim, če mu ne zaupaš?
Si sploh želiš otroka z njim?
Se ti nasploh zdi on pripravljen na otroka?

Vprašanj je še in še, naši odgovori pa tako ali tako niso pomembni. Itak si se že odločila, tako kot se je Pija (Maja?)…

Rekla bi ADIJO miško! Sej lahko skrbiš sama za otroka, brez lažnivca ob sebi. Lahko dobiš boljšega tipa,ki si bo zaslužil tvojo ljubezen

Čudno mi je predvsem to, da si šla klicat to Pijo. Mene bi bilo sram, da bi morala druge spreševat o tem. O tem se morata pogovorit vidva sama. On je tisti, ki ti bo povedal kaj je in kaj ni bilo.

Jaz veze ne bi kar končala zaradi takih neumnosti. Razmisli.

Nekaj ne razumem. Kaj trdi fant, da ni res? Ali da nobena ni spala zraven njega ali da je spala, vendar oni ni imel nič z njo?

Če trdi, da nobene ni bilo v njegovi postelji, potem mu verjemi, če pa prizna, da je pustil, da se je k njemu ulegla tuja punca, on pa je ni vrgel ven, potem se moraš odločiti sama ali si želiš takšnega partnerja, ki bo v svojo posteljo jemal tuje ženske. Sigurno ne bo vedno ostalo samo pri spanju in bo prešlo tudi na kaj drugega.

Laura, jaz bi pa poiskusila dobit ono punco in tvoje fanta skupaj in bi ju vprašala.
Mogoče je res vse skupaj samo grda laž- MOČNO UPAM!

Verjamem, da ti je zelo hudo, sploh sedaj, ko si noseča in si mogoče še malo bolj občutljiva.
Na tvojem mestu bi prišla resnici do dna, pa čeprav bi bila mogoče boleča.

DRŽIM PESTI!!!

Bodi pametna in požri. Pa kaj če je to res ali ni?
Kaj bo to pomembno čez 5, 10, 30 let?
Za v bodoče pa naj tudi on poskrbi, da se boš naspala!
Otrok rabi svojega očeta. Kaj boš mu rekla, da ker kao kobajagi neka Pia… je rekla, tralala?!
Misli dobro in ne delaj stresa!

Draga ena@!
Hvala za odgovor! Oba okoli 30 let.

Tole rekla- kazala je res vprašljivo. A je ta Pija držala svečo zraven, ko sta seksala? Najbrž ne.
Če pa je res kaj videla, pa ne vidim pametnega razloga, zakaj ji ne bi verjela.
Nezaupljiva si do svojega fanta in najbrž v sebi čutiš, da imaš prav.

Nekaj vseeno ne štima. Neka punca se je “prislinila” k njemu v posteljo, ko je on spal? Kako je potem reagiral, ko se je zbudil in zagledal žensko, ki ni bila ti, v svoji postelji? Jo je vrgel ven? Če trdi, da ni imel nič z njo in da se mu ni vzdignil, ker rabi čustva itd. – zakaj tak stavek, če je pa spal in ni vedel, da je kdo poleg njega? Je mislil, da si bila ti? Edino, če je vedel, da je druga punca v njegovi postelji, samo res ni imel nič z njo. Pa kljub temu, zakaj jo je toleriral? Pa zakaj je moral omenjati Pijo, da se ona kao laže? Lahko bi rekel: “Ej, zgodilo se je, da sem imel v postelji eno drugo punco, ki je izkoristila tvojo odsotnost, ampak se ni zgodilo nič. Žal pa mi je, da je sploh prišla v mojo posteljo.” Potem sploh ne bi bilo važno, kaj drugi govorijo. Pa upam, da je tej Piji povedal nekaj krepkih, če je njen namen tebe pripraviti do splava zaradi njene ljubosumnosti. Halo! To ni kar tako, človeku želeti kaj tako hudega.

Morda si sedaj še bolj zmedena, samo možno je, da je občutek nezaupanja do fanta pravi. Moje mnenje je tako: punca je res prišla v fantovo posteljo, vendar nista seksala, morda se nista niti poljubljala. Ampak fantu je bilo všeč, da ima ob sebi eno toplo žensko telo, zato ima občutek krivde pred tabo. Resnico želi prikriti z prevračanjem krivde na Pijo, ki ju je videla ali izvedela, da sta bila skupaj v postelji. Če mu je pasalo, da je bil v postelji z ono punco, ne vzemi za hudo resno. Ni prav, samo mislim, da lahko to pozabiš in se ne obremenjuješ. Naredil je napako, da ni ženske takoj vrgel ven. Jaz bi bila bolj jezna, ker je skušal prikriti resnico. Seveda pa se boji, da bi ti vzela to kot varanje in ga pustila oz. naredila cel halo.

Lahko mu torej poveš to teorijo, da je punca bila v postelji, da pa ne upa priznati, ker mu je na nek način pasalo. Mislim pa, da mu lahko verjameš, da se ni zgodilo nič drugega, kar bi lahko ogrozilo vajin odnos. Samo naj prizna, kaj se je res zgodilo. Pa naj ne zvrača krivdo na druge. Šele potem se bosta lahko iskreno pogovorila kako naprej in šele takrat se ti bo spet vrnilo zaupanje vanj. Če pa bo še trdil, da ti Pija hoče hudo, potem zahtevaj, naj se postavi zate in naj ji prepove razširjati take govorice z namenom, da bi ti škodila.

Sooči fanta in Pijo in naj se vpričo tebe zmenita, kaj je videla in česa ni!

Oprosti Laura, obnašaš pa se kot petnajstletnica. Če mu nič ne verjameš, zakaj si sploh želiš otroka z njim?

New Report

Close