Otrok bo že počakal

tole moram delit z vami, ker je me čisto vrglo iz tira.
pred nekaj dnevi sem se pogovarjala z moškim, ki je ločen nekaj let, ima enega otroka, ki živi pri mami. vsa ta dejstva niso sporna, kot pravi on ima dobre odnose tako z bivšo kot z otrokom in ajde, recimo, da verjamem. če bi se dlje časa družila z njim bi itak preverila.
pa se pogovarjava o tem kaj počne, kaj mu me v življenju pomembno … star je 35 let. odgovori, da mu je na prvem mestu služba, potem ženske, potem pa … že kaj. dobro, tukaj že nisem bila več prepričana, da je čist gladek, pa ga vprašam kje pa je otrok. odvrne, da si sicer vzame čas zanj, da imata stike, AMPAK … če se zmeni s kakšno žensko potem otrok odpade. fuk je bolj pomemben (njegove besede) kot otrok. otrok bo že počakal. sicer se načeloma ne meni tako, da bi v čas, ko je z otorkom, vletavala ženska, toda če se zgodi – in zgodi se – potem stik prestavi.
v trenutku mi je vrglo pokrovko z lonca. spomnila sem se vseh solz, ki sta jih moji hčeri pretočili zato, ker jima je oče tik pred zdajci odpovedal srečanje, izlet, vikend z njim. pa ko smo ga post festum videle v trgovini s kakšno žensko, ko bi moral biti takrat z njima, pa ko je prišel k njima na obisk v kolonijo z žensko, z njima pa na morje kao ni mogel itti … sploh ne morem opista občutkov, ki sem jih v tistem trenutku začutila. in s takim tipom naj se menim za kavo, s takim tipom naj sploh zgubljam čas …

najbrž, če bi bila samska, če bi imela 20 let, če ne bi vedela kako otrok, ki ga oče zavrne, trpi (tudi mame to počnejo, seveda, ampak v tej zgodbi gre za očeta) … bi mi bilo najbrž ok, celo super, uau, imam prednost pred frocem, zame si bo prej vzel čas kot zanj. ampak nisem ne samska, ne 20 let, ne naivna. počutim se prav bedasto.

Pa Katarina to je čisti opis tegale tiča Koloteka 🙂)) Me veseli, da sta se končno spoznala 🙂)

Ah Katarina, pri vseh izkušnjah in zgodbah žviljenja, ki jih poznaš sploh ne štekam kako te takale zgodba lahko taaakooo preseneti. Normalen lajf za 95% moških (mogoče je % še mal večji), saj jim je fuk najpomembnejša stvar na svetu – sam da ulovijo in položijo 🙂) Otroc so pa itak vsem zadnja star na svetu s katero naj se baba ukvarja (razen za tistih 5% pametnih žensk, ki znajo svoje dece tko zaposlit in se pol po forumu nezvestoba hvalisajo kako okol z ljubimci šetkajo 🙂)

no, glede na to, da od vedno prisegam na samske samce, da se privat še nisem pečala z ločencem je bil tole šok ja, ker nisem vedela kako funkcionirajo, kako razmišljajo in zato tudi nikoli nisem razumela mojega ex ter njegovega ravnanja z najinima hčerama.
meni tudi sex veliko pomeni, ampak zaradi tega ne vržem otrok ven iz stanovanja, ju ne vozim k babici ali kaj vem kam, jima ne prepovem vstopa v hišo. mislim ddddd … jaz se moram prilagajat otrokoma, živita z mano, moj partner se je moral prilagajat nam trem … tudi midva sva kdaj imela splaniran viked samo zase, ker sem bila prepričana, da bo ex prišel po hčeri .. pa ni prišel in jaz ju nisem postavial ven, ampak smo bili naprej skupaj jaz, onidve in moj tedanji partner.

zato ne razumem tega razmišljanja. saj imamo vsi odrasli podobne potrebe, samo … otric počakajo? ne ne, počakajo. moji hčeri nimata en časa ne volje za svojega očeta. to, da ju je zapostavljal mu tako zamerita, da ne vem ali bodo sploh kdaj imeli normalne odnose. ampak on tega še vedno ni dojel. še vedno so ženske pred njima. potem je pa užaljen, ko onidve nimata časa zanj.

ah takih je vecina-za zensko so pripravljeni lastno mater prodati.

Groza! Pa si mu povedala par krepkih v obraz in ga poslala v tri krasne direktno?? Ker če ga nisi itak niti kapiral ne bo… Iq in morala teh oseb je zelo nizka, samopodoba še dlje spodaj… Saj so reveži, jasno – prvo gledat na svojo rit in bit hvaležni da SPLOH kakšno dobijo za poseksat (ja res je, me si to ne moremo mislit, ampak enim tipom je seks SEDMICA – haha, ker ga tako redko prakticirajo oz. za njih premalo)…

Imaš pa prav, pri 20.tih letih in neizkušena ženska tega enostavno ne bi skapirala! Tako si izbiramo samce po čisto drugih principih, realiteta pa pokaže kako napak ravnamo. Ker, kar se sedaj dogaja našim predhodnicam, se bo v primeru da imamo me otroka z njim, dogajalo slej kot prej tudi nam oz. našim otrokom samim.

In še nekaj je v teh štorijah potrjeno – zakaj imajo takšni tipi raje mladenke, valda, ker jim lahko perejo mozak in pičijo neke idealneže, za katere sami v sebi vedo da niso – mladenke pa niso niti sposobne razbrati pomanjkljivosti možnih žrebcev, ker jih iz praktičnega vidika ne poznajo.

Moje mnenje je, da kdor otroka nima na prvem mestu (mu je pomembnejše ali pitje, ali tisoč in en hobi, ali kockanje, ali gonjenje, ali plezanje po hribih vsak vikend itd.), nima srčno rad svojega otroka. Kaj pa ti tipi tumbajo… ma ja, najboljše in edino smoterno je preverit, direktno! Ker nabijajo kot aleluje.

k72: jaz pa tudi če bi hotla svoje seksualne energije ne morem potrošit na vrtu inpo hiši in v službi. 🙂)))) od viška energije pa glava lahko boli, veš. 🙂)))))))))))))))) sicer bom zdaj začela na vrtu intenzivno delat, ampak to ni isto. vsake tolk časa pa je le fajn mal tut skočit. saj veš … da se ne zarase in te fore. 🙂))

Na sreeečo Božjo mi do seksa ni, niti pri Biseru, kaj šele pri kakšnem drugem, saj Katarina, ravno zaradi takšnih bednikov kot ta tvoj zgoraj, ločenec ki vse podira, mi je do seksa čisto minilo, dodatno mi je minilo še prej ko sem videla kakšen pornič in izničevanje ženske, pa no, ko poslušaš te primitivne tipe kako ponižujejo ženske in seks – po mojem cenijo samo tiste ki jim ne dajo, še to no, cenijo pod narekovaji.
Čustvena praznina je pa drug problem…. Sploh v tvojem primeru, sem zasledila da si čez teden že sama brez otrok…. Po mojem bi se meni tudi začelo počasi mešat 😉))… za enkrat mene zadovoljujejo čustveno moji otroci in v tamlajšega sem itak na smrt zaljubljena, to pa res, meša se mi ob gledanju ročic in nožic, topim se ob lubčkanju in mi do nobenega tipa niti malo ni – od nosečnosti!

Sama res ne vem kaj bi naredila v primeru da bi zdaj ne imela tamlajšega otroka… otrok več tudi nočem, poročenih najmanj, ločenih tudi verjetno ne, samskih itak da ne ker so vsi v naših letih tako ali drugače moteni… po mojem bi ostala sama ali pa bi si postavila neke nižje kriterije, pomeni: kar nujno tip mora imet in kaj je manj pomembno ter brez česa bi še mogoče šlo, česar pa res ne bi prenašala.
Npr. pri meni bi bil že problem pri poraščenosti tipa, ne prenašam da so poraščeni po hrbtu, blek, ne prenašam da imajo mala stopala in ne prenašam da so neki fanatiki (v biločem), ne ne, pri meni bi se začelo vse že v fizični privlačnosti, zobje itak morajo štimat ena a in da je ustvaril vsaj toliko kot jaz (šlepala ne bom), pa najraje da nima svojih otrok in je po možnosti NEPLODEN (to bi mi po resnici še najbolj odgovarjalo)… Aja in rjavi lasje morajo bit, nujno…. Pa ne vlka rit.. vlke riti mi pri moških ful niso seksi… V glavnem.. nekaj let odkar sem začela opazovat moške fizično, mi je sedel vizualno samo en sosed…. poročena varalica 😉))

Jaz imam dobro izkušnjo z mojim dragim, ki sicer ni ločenec (ker pač ni bil poročen), ima pa kar orng zgodbo za seboj in krasnega sina….

Meni se še vedno zdi, da je več možnosti najti normalnega tipa med ločenci kot med tistimi, ki nimajo nobene zgodbe za povedat…kaj so pa delali 35-40 let????? Taki so po mojem bolj kot ne čudaki.

Skratka, obstajajo še pravi moški med ločenci…in pridejo, ko je ženska pripravljena in brez pričakovanj ter spiskom lastnosti v roki – ker samo tako lahko neobremenjeno najde nekoga.

Kot je že H. Hesse rekel:

‘Iskati pomeni: imeti cilj. Najti pa pomeni: biti prost, ostati odprt, ne-imeti cilja’.

Cvet, verjamem, da obstajajo tudi normalni. sej obstajajo tudi normalne ženske … samo najt se … je drugo vprašanje.
kar se pa tiče te filozofije da pride, ko si neobremenjen …. mah dej no … vedno so pričakovanja, vedno so kriteriji. ne imeti kriterijev pomeni prej ne vedeti kaj hočeš, kot biti neobremenjen. jaz in še kdo lahko čisto ok živimo brez pričakovanj in brez razmišljanja o tem ali bo kdo prišel mimo ali ne (roko na scre “mimo” ne pride nihče”), a ko pride kdo mimo ga vseeno pogledaš, kakšen je in če imaš za sabo zgodbo kaj kmalu veš ali ga boš obdržal ali spustil mimo.

najbolj brezplodno je najbrž sedeti doma in skozi okno opazovati mimoidoče. 🙂) ampak v takem položaju si res lahko neobremenjen in brez kriterijev.

ločenec pomeni vse, ki so bili v kakšni zvezi, pa je šla narazen in je ostal otrok. mi pa sicer ni jasno, zakaj bi moški moral imeti otroke in zakaj do 35-40 leta? mene ne moti, če jih nima, moti me, če pri 40 živi pri mami. 🙂)

Tudi moji otroci so morali počakati, da se je največji žar nove ljubezni ohladil, da so prišli na vrsto. Zato upam, da bo tale ta nova ostala, da ne bodo še enkrat šli skozi to torturo žnj mesta v očetovem življenju. Še zdaj se včasih zgodi, da zaradi kake pasje procesije ali žura prestavi stike. Jah otroke imeti pomeni tudi to, da ne moreš vedno in povsod, ko se ti vzdigne.

Katarina,

nisem govorila, da moški mora imeti otroke pri 35-40….ampak določeno zgodbo za seboj, kar pomeni kakšno daljšo zvezo, iz katere se je nekaj naučil itd….

In tudi ne govorim o sedenju doma in čakanju, da ti nekdo potrka na vrata…nisem nikoli sedela doma in čakala na boljše čase…

Govorim o čustvenem doživljanju situacije….saj najbrž poznaš tisto….enim se že na 100 m vidi, da iščejo…oddajajo čudno energijo in potem pač naletijo na tipe, ki se na take odzivajo….normalni bežijo stran.

In strinjam se z nekimi notranjimi kriteriji….ker ti jih že narava narekuje, ampak ti so itak spontani…določen tip te pač nikoli ne privlači…

he he he

sej bi kaj napisal, pa lahko izpade v smislu Lastna hvala, cena mala, se pod mizo valja.

Tako kot obstajajo normalne ločenke, obstajajo tudi normalni ločenci; raze seveda Katy, če ti nisi normalna 🙂)

Se pa strinjam s tabo, od človek, ki otroka postavi za zmenek, je vsekakor najbolje pobegniti. Mimogrede. Marsikatera ženska, ločenka, bi tudi otroka postavila na drugo mesto, pa nima česa postaviti na prvo.

Pa se pretirano obesi na otroka.

Oče: zanalašč nisem napisala, da sem normalna, ker nisem. ne iščem veze 24/7 in doživljenjsko, pa tudi ne predstavljam si, da bi s kom živela v skupnem gospodinjstvu. že zato nisem normalna. 🙂)

Cvet: jaz oddajam tako energijo, da se vsi menijo z mano o seksu. ker se jaz tudi menim o njem, kar pa še zdaleč ne pomeni, da tudi dam, grem, vzamem, ležem, kakorkoli pač rečemo temu. lahko se s komerkoli pogovarjam o tem, kriterije za dol dat mam pa take, da že pol leta razbijam glavo s steno zakaj si jih ne spustim. 🙂)))))))))))

Haha, komu se vidi in kako izgledajo tisti ki iščejo??? Aja in ker ti, Cvet, nisi izgledala kakor da iščeš (seveda pa iskala si, hihih), si naletela na tvojega Bisera…
Kateri normalni beže stran, ČE PA NORMALNIH SKORAJDA NI ???????? (in še tega edinega normalnosa si ti spelala, hahahahahahah).

Zadnji odstavek.. kaj si pa ti zdaj povedala drugega kot smo prej zgoraj pisali??? Pusti ti Hesseja, ni on zate 😉

Sama sem spoznala kar nekaj ločencev in niso bili takšni. Vsem so bili otroci na prvem mestu in sem bila vesela za njihove otroke. Par njih, očetov, imajo dodeljeno skrbništvo otrok. Kapo dol za takšne očete.
Je pa res tudi nekaj drugega; se najdejo tudi matere, ki rečejo ” otrok lahko počaka”.

acjom,
prav imaš z zadnjim stavkom.
Moja mama je bila takšna,… otroci smo pač počakali………….

Mogoče sem zato zdaj taka, zadržana,,, dokler so moji otroci doma….. da se njim ne bi dogajalo isto….

zaradi tega še nisi nenormalna, mogoče nemoralna ha ha ha

Koliko negativne energije veje iz nekaterih mater. Obzalujem, ce so te matere imele negativne izkusnje z moskimi, ki si ne zasluzijo imena oce. Verjamem, da so tudi taksni ocetje. So pa tudi matere, ki si ne zasluzijo tega imena. Lahko, da jih je celo vec…

Sicer pa je lepo napisala acjom….

Dajte si enkrat lepo vsi zapomniti, da ima vsak otrok rad oba starsa. Vsak drug primer so anomalije, ki so tudi lahko posledica indoktrinacije in manipulacije z otrokom…

Pa lep dan vam zelim….

Odin, si prepričan?

Kako naj imam nekoga rada, ki niti slišati noče, da obstajam?

Odin, verjetno sklepaš po sebi.
Veliko je primerov brezbrižnih staršev in otrok enostavno ne more čutiti česarkoli do osebe, ki je ne vidi nikoli ali kvečjemu enkrat na leto. To je anomalija, ampak zanjo nista kriva prisotni starš in otrok.