Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Otekel lulček

Otekel lulček

Pozdravljeni,

moj sinko star 2 meseca ima od včeraj zjutraj zadebeljen oz. zatečen in otrdel penis in tudi moda so nekoliko otečena. Lulček je tudi rahlo modrikast (se mi zdi..). Včeraj smo že skoraj šli na urgenco, vendar sem se potem odločila, da poskusimo sami prej kaj storiti. Po nasvetu tašče mu na vsaki 2 uri ob menjanju pleničke dam gor obkladek iz skute, ki naj bi pomagal. Moram reči, da je tak obkladek pomagal tudi meni pri mastitisu, za katerega sem po obisku zdravnika dobila predpisan antibiotik, nato pa sem z obkladki (in masažo s črpanjem) uspela zadevo sama sanirati.

Nazaj k lulčku.. Sicer imam občutek, da obkladki malce pomagajo, vseeno pa me zanima, če ima kdo že izkušnje s tem.. Naj še povem, da se polno dojiva, par dni nazaj pa sem z Bambo plenic prešaltala na Pamperske.. Ne vem, če se tu lahko skriva vzrok?

Hvala!

Če otrok še ni v redu, ukrepajte po navodilih zdravnika, ki ste jih dobili pri obisku urgence.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close