Najdi forum

OŠKODOVANA!!!!

Pred nekaj meseci sem imela prometno nesrečo na poti iz službe domov.Do sedaj še neznani voznik srebrnega karavana mi je izsilil prednost, trčila sva in on je brez premisleka odpeljal dalje v noč in ker avta nisem imela kasko zavarovanega je celoten znesek popravila udaril po moji denarnici.Glede na to da je prišla policija (eno uro po dogodku) in naredila zapisnik me zanima sledeče.Ali imajo policisti pooblastila da se pri zavarovalnicah pozanimajo če je kdo uveljavlal kasko za takšen avto,saj menim da nekdo ki ima tako dober avto ne bo šel do nekega mehanika in ga dal na črno popravljati.Moram pa reči tudi to da so bili policisti ki so bili na kraju dogodka zelo neprofesionalni in da sem imela dve priči ki sta trdili da je bil pasat – a glede tega niso storili nič.Skratka izpadlo je tko kot da sem kriva sama.
Lp. Saši

Policisti zagotovo poiskušajo izslediti povzročitelje nezgod in verjamem, da so kar v nekaj primerih tudi uspešni. Točen odgovor vam bom jaz težko posredovala. Jaz bi vam svetovala, da se obrnete na policijsko postajo, ki je naredila zapisnik in se z njimi pogovorite.
LP
Tanja R.

New Report

Close