Osebni zdravnik – ZD Bežigrad
Glej, vprašanje se je glasilo, koga priporočate, ne pa navedite značaj vaše osebne zdravnice! In, četudi nisi z njo zadovoljna, lahko to preskočiš, ali napišeš, da nisi zadovoljna z njenim značajem. To bi zadoščalo.
Tako kot si napisala pa je skrajnje nesramno??!!!!! Se ti ne zdi? SI predstavljaš, da nekdo tebi to nameni, tako javno, brezsramno? Ali da to bere tvoj otrok?
Mogoče si ti zadrta, samovšečna, histerična ženščina, kot njen pacient?
Sama imam zdravnico v ZD Bežigrad in sem z njo in sestro izredno izredno zadovoljna, a jih poimensko ne bom izpostavljala.
IN še avtorici, na podlagi teh dveh, treh mnenj si boš težko našla zdravnico. Pojdi tja, in najboljši vtis boš dobila z direktnim “snidenjem iz oči v oči” ko boš videla in vedela ali ti namenjena zdravnica ustreza ali ne.
Jaz sem vedno sprejela, kar so mi ponudili, in bila izredno zadovoljna.
Glej, vprašanje se je glasilo, koga priporočate, ne pa navedite značaj vaše osebne zdravnice! In, četudi nisi z njo zadovoljna, lahko to preskočiš, ali napišeš, da nisi zadovoljna z njenim značajem. To bi zadoščalo.
Tako kot si napisala pa je skrajnje nesramno??!!!!! Se ti ne zdi? SI predstavljaš, da nekdo tebi to nameni, tako javno, brezsramno? Ali da to bere tvoj otrok?
Mogoče si ti zadrta, samovšečna, histerična ženščina, kot njen pacient?
Sama imam zdravnico v ZD Bežigrad in sem z njo in sestro izredno izredno zadovoljna, a jih poimensko ne bom izpostavljala.
IN še avtorici, na podlagi teh dveh, treh mnenj si boš težko našla zdravnico. Pojdi tja, in najboljši vtis boš dobila z direktnim “snidenjem iz oči v oči” ko boš videla in vedela ali ti namenjena zdravnica ustreza ali ne.
Jaz sem vedno sprejela, kar so mi ponudili, in bila izredno zadovoljna.[/quote]
Glej, tudi če se je vprašanje glasilo katerega zdravnika priporočate, so te javni forumi narejeni za podajanje mnenj, kakršnakoli že so, saj imamo vsi pravico do svobode govora, torej če sporočilo ni žaljivo(kar besede samovšečna in histerična niti slučajno niso) … poleg tega se mi zdi informacija zelo uporabna, saj bo njenim ubogim bodočim morebitnim pacientom morda pomagala in si bodo izbrali drugega zdravnika..
Strgar Hladnikove predvidevam da ne poznaš(jaz jo) in že to da se najde tak komentar o njej na spletu, pove ogromno!
Tudi logike, da svojih zdravnikov(s katerimi naj bi bila zadovoljna) ne boste ”izpostavljali”(?) ne razumem, saj je ravno izmenjava informacij poanta tega foruma in vaše nepoimenovanje uporabnikom ne pomaga prav NIČ.
Ne morem verjeti kaj sem ravnokar prebrala…že leta sem pacientka dr. Strgar Hladnik in ko nekaj takega preberem moram javno povedati in se s polnim imenom podpisati da je to najboljša osebna zdravnica, ki bi si jo lahko kdo zaželel. Vedno zna prisluhniti, vedno zna svetovati, vedno potrpežljiva, vedno naredi vse za svojega pacienta. Samo želeli bi si lahko da bi bili več takšnih, tako zdravnikov kot ljudi.
To je vse iz moje strani. Jaz sem bila že tisočkrat hvaležna da jo imam. In jo ob vsaki priložnosti tudi komu rada pohvalim, ker si to zasluži.
Alenka Ličen
Sem jo imel, pol pa zamenjal, ker je predaleč.
Boljsa je bila, kot pa potem kakih 5, v druem ZD, ki so se stalno menjavale in bile strokovno zelo šibke, arogantne, zvišene, mlade. Je pa priznala, da sem zahteven pacient. Seveda sem. Mal se v strokovni literaturi pozanimam kako se bolezen, ki jo potencialno imam, obravnava. So jo pa nadomeščali zdravniki z malo znanja.