Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Osebni zdravnik v ZD Bežigrad

Osebni zdravnik v ZD Bežigrad

Lepo prosim za vaše mnenje, saj moram nujno izbrati zdravnika v LJ in ZD Bežigrad mi je najbližje. Baje jemljejo le še:

dr. Cvetko-Zbačnik
dr. Abramovič
dr. Lavrač
dr. Musladin
dr. Drobnič
dr. Poherc
dr. Marjetič

Oh, jaz bi tudi prosila za mnenje glede osebnega zdravnika – jaz sem trenutno pri dr. Lavračevi, pa ravno ne priporočam, kajti ženska je že v letih, zadnjič sem samo za bolniški list čakala 5 ur (vmes sem šla kar domov), ljudje so bili tam od enih, ura je bila že pol sedmih zvečer, pa še vedno niso prišli na vrsto! Res kriza, žensko je bilo kar strah pacientov, je bila kar malo panična, ko je zagledala množico ljudi v čakalnici! Mene je res minilo tako čakanje, kar je preveč je pa preveč, no!

Sem sama pred kratkim spraševala enako in dobila tele odgovore:
http://med.over.net/forum5/read.php?13,6711351

nova
Uredništvo priporoča

Jaz imam dr. Poherc. Predvsem bolniške daje zelo kratke. Sva pred parimi leti jaz in moj fant nekaj staknila, ne vem ali je bila viroza ali zastrupitev s hrano. No, za isto stvar sem jaz pri njej dobila dva dni bolniške, fant pa pri svoji zdravnici en teden. Je pa takšna, da če jo prosiš za kak recept ali napotnico, ti jo napiše. Tako da meni je ravno to všeč pri njej, da se že preden pridem samodiagnosticiram :))) in potem če hočem kak recept ali pregled, ji rečem in tisto tudi dobim.

Kdo od teh zdravnikov oz. zdravnic pa je mlajši – da ne pridem k nekomu ki je tik pred penzijo, potem pa spet novo iskanje.
Pa vidim, da je glede na starost zdravnika vezano tudi čakanje na obravnavo in kakovost pregleda ?! Žalostno ampak očitno resnično.

dr. Poherc je stara okol 40, max 42 (al pa tud če je starejša, ne zgleda več)

pri dr. Poherc čakaš in čakaš, da dočakaš, enako pri dr. Cvetko Zbačnik. Ene dva zdravnika pa naročata po telefonu in imata red, vmes vzamejo samo nujne primere, ostale kot so naročeni..
pa povprašaj……..kateri so to….me ima da bi tudi jaz presedlala…..ker sem bolj poredko pri zdravniku in se vedno načakam…………

Imaš srečo, da jih še toliko jemlje nove paciente………imajo gužvo in stalne odsotnosti posameznih zdravnikov, na spletu ene informacije, ko prideš tja pa druge……….nemogoče ti rečem….

Če nisi bolan, so vsi zdravniki dobri, ko pa jih potrebuješ je pa joj…ojoj………

New Report

Close