Osebni trener – Ljubljana

Pozdravljeni,

lepo prosim za informacijo, ali kdo ve za kakšnega dobrega osebnega trenerja v Ljubljani ali Domžalah (ali okolici)?

Hvala, LP!

Pozdravljena,

V prvi vrsti ne bom delal reklame zase ampak bom opisal dobrega osebnega trenerja in kako ga poiskati. V Ljubljani in njeni okolici je veliko dobrih osebnih trenerjev, ki so strokovno usposobljeni in izobraženi, zgodi pa se tudi da naletite na kakšnega posameznika, ki je samooklicani osebni trener. Zato svetujem da preverite tudi njegove strokovne kompetence.

1. Dogovorite se za sestanek vsaj pri 3 osebnih trenerjih ali trenerkah, da boste lahko primerjali ponudbe in način dela.
2. Dober trener se bo dogovoril za začetni sestanek, poslušal kakšen so vaše želje, cilji.
3. Opravil bo začetno testiranje ali meritev, vas vprašal po zdravstvenem stanju in nato ocenil ali so vaši cilji dosegljivi in v koliko časa.
4. K delu bo pristopil celovito, kar pomeni da bo z vami delal na področju vadbe, prehrane in načina življenja.
5. Mesečno bo spremljal vaš napredek na področju vadbe in prehrane, gibljivosti, splošnega počutja (mesečne meritve, testiranja).

Sebastijan Nemanič

Živijo,

mene tudi zanima osebni trener v Ljubljani, ampak s specifiko: sem portnica, ki je žal izgorela. Poleg tega, da ne morem početi prenapornih stvari, moje telo pogreša konkretno gibanje. Hkrati je moje telo zaradi izgorelosti bolj podvrženo poškodbah, nekaterih se nikakor ne morem znebiti (zato si tudi ne upam iti na skupinsko vadbo, kjer sem te kronične poškodbe tudi “pridelala”). Torej, potrebovala bi nekoga, ki bi mi lahko oblikoval nek recimo program z utežmi, ki bi upošteval moje telesne omejitve in to, da so moje mišice vseeno mišice športnika in želijo to tudi ostati :). Imate mogoče kak predlog?

Ena od možnosti: http://www.drfeelgood.si/drfeelgood-vadba/

Mogoče bo v pomoč še tale video
https://www.youtube.com/watch?v=ueuM7gWRO6c

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Glede na to, da sprašujete po domžalskem koncu, lahko priporočim tudi http://pilates-bootcamp.si/
Barbaro in Jana.
Bodite dobro in izberite modro 🙂
Lp, Vesna

Marko Ličen – http://www.marelicen.si priporočam

Sama hodim k trenerki Almi v Ljubljani, ki je top. Posveti se ti 100% in se prilagodi glede na tvoje želje, cilje.. Mlada in polna energije. Lahko si malo prebereš tu: http://www.trenerka-alma.si

New Report

Close