OSAMLJEN OB PARTNERKI
Samota me ubija še posebno ,ko ob meni partnerka spi.Začel sem izkati uteho v alkoholu in tako si polepšam žalostne trenutke,ki jih preživljam ob čakanju na svetlejšo prihodnost.V časih razmišljam,da bi bilo bolje,da se partnerki odpovem ,ker ugotavljam,da si lahko sam najboljši prijatelj. Počakal bom še nekaj dni ,da ugotovim ali se stvari premikajo v pravi smeri. NI CVETJA BREZ TRNJA ŠE GA BOM BRAL! L.P. KRISNA anonimna napisal:
> Točno vem kaj misliš….s tem da imam jaz malo drugače vse
> skupaj obrnjeno…ampak vseeno sem osamljena. Mislim da je huje
> če si osamljen ob partnerju kot pa če nimaš partnerja in si
> osamljen….jaz veliko premišljujem o tem in ko ga najbolj
> potrebujem sem sama…
>
> Tolažbo nekako iščem tu na netu, malo po chatih, potem po
> forumih, tako čas mine in poklepetaš s kom o vsakdanjih
> stvareh…in to so v bistvu stvari ki bo jih moral deliti s
> partnerjem, kajne?
>
> Ne vem kaj ti svetovati, če bi vedela….hm..potem tudi jaz
> danes nebi bila tako zelo osamljena….
Hmmm ta zgodba mi je znana ne bom razdirala tvoje zveze toda mislim da je obsojena na propad kdor bo reku da brez dobrega seksa ni dobre zveze laže…preizkušeno po dolgih letih z drugim partnerjem sedaj nisem nikoli utrujena za seks ampak si ga samo želim s svojim pravim ker je to res nekaj najlepšega med nama…mislim da nisi za njo in ne ona za tebe ker seks s svojim najdražjim ni nikoli utrujajoč če je tukaj ljubezen zraven…
Stanje se ne izboljšuje ,ker se je začelo novo leto sem mislil ,da ob vseh teh željah se bo popravilo na bolje. Toda na obzorju ni vidnih sprememb, razen mogoče vikennd,ko sva skupaj in ji ne preostane drugega,kot ,da preživi vikend z menoj.Od ponedeljka do petka zanjo sploh neobstajam. Vsa je napeta in obnaša se tako kot,da nekaj skriva pred menoj.Včasih me je iz službe poklicala petkrat dnevno ,sedaj jo moram jaz klicati,če jo hočem slišati. Močoče ima ljubimca in ji primankuje časa zame pa tudi volje ni prave .Tudi sex je postranska zadeva pri naju toje ,kot sedmica na lotu. Bolečina mi razjeda srce in težko to prenašam . Pričakujem kakšno mnenje . pozdrav KRISNA