osamljen
Ne vem, no. debi sprašuje za svojega kolega, potem pa Moški vso pozornost preusmeri nase, kljub temu, da je odprl kar nekaj svojih tem. Moški, pa brez zamere.
Zdaj bom pa še sama napisala neki čist iks. 🙂
Vsem osamljenim in samskim, ki ste internetno pismeni (če berete tole, očitno ste :)) Če še niste tam, vas podim na ona-on.com (Primož, prisežem, da nisem ena od tistih, ki furajo to stran :)), pa se spoznavajte, dopisujte, si tipkajte, kofetkajte, ampak brez hudih pričakovanj. Je fajn občutek, ko prideš na sajt in je izbira reeeeees ogromna. Mislim, fajn občutek v smislu, da v osamljenosti nisi osamljen…
Sama nisem več aktivna userka, ker… 🙂 Hm… ker stran dobro deluje. 🙂
pozdravljena,
če si zainteresirana, piši na [email protected], potem bom to pošto dobila menda, če prav razumem tudi jaz (na [email protected]) in ti bom poiskusila kaj zorganizirat.
pa kar pogumno, lp debi
Kdorbi zelel komunicirati, lahko mail pusti na moj naslov, jaz pa bom povprašal posameznika, če dovoli, da izmenjam e-naslove,
primož
rada bi se nekaj dodala na vse zgoraj povedano….
vstanimo vsi in pomagajmo cloveku…najdimo mu punco…sej je tolk fajn…zakaj ga nobena noce!!!!oprostite na izrazu ampak meni se zdi kot da prodajate zelo dobrega dirkelnega konja….
ne vem kako stvari deluejo pri vas ampak mislim da je clovek najbolj srecen takrat ko si sam izbere sorodno duso in ko sam naleti nanjo….kdaj bo naletel nanjo pa je vprasanje casa….lahko cez dva dni lahko cez pet let…mogoce pa nikoli….
zdi se mi najbolj pomembno da se naucimo ziveti sami s seboj….da se naucimo biti zadovoljni s sabo….da naucimo sebe cenit…ne pa da se pocutimo neizpopolnjeni. ce nimamo partnerja/partnerko….
ne recem da ni lepo da imas nekoga ob sebi in da delis lepe in slabe trenutke z njim ampak ce ga pac ni ni nacionalna katastrofa…so tukaj prijatelji, obveznosti, ti sam s sabo, stvari ki te veselijo in se in se, s cemer si lahko popestris zivljenje in res zivis polno in zadovoljno sam sabo…takrat bos tudi z manj krca v zelodcu in bolj odprtimi ocmi gledal zenske/moške in mogoce zagledal neko zanimivo osebo za katero ne BOS TAKOJ VEDEL DA JE TA PRAVA (mislim da je to nasa glavna zabloda-razneslo te bo in ti bos vedel da je to to…kaj pa je to?) ampak ji dal priloznost da te spozna in da jo ti spoznas….
skratka da ne bom vec dolgovezila mislim da bi morala svojemu prijatelju povedati da ni konec sveta ker nima punce in da zaradi tega ni nic manj uspesen moski, ker dokler bo mislu da je neki narobe z njim ker nima punco se bo oklepal vsake osebe zenskega spola kot potencialne “zrtve”….kar zagotovo ne bo uspesno
p.s. mogoce sem cist zgresila kar se tice tvojega prijatelja debi ampak to je pac moje mnenje …
pozdravcek
ana
Draga Maja,
prav z veseljem te bom spoznala s kolegom, če res hočeš. Pišeš mi lahko na [email protected].
lp, deb