Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje organizacija poroda v avstriji

organizacija poroda v avstriji

za seboj imam en porod, pred seboj pa tudi. in ker bom rodila predno bo v sloveniji mogoč porod po meri žensk, sem se odločila, da tokrat rodim v feldbachu.

prosim za pomoč. zanimajo me izkušnje mamic, ki so rodile v feldbachu, še posebej, če je katera iz ljubljane oz. drugega, feldbachu oddaljenega mesta.

skrbi me (relativno?) dolga pot do feldbacha ter varstvo prvorojenca (takrat 20mesečnega) med mojim bivanjem v porodnišnici. sama ga ne bi rada dala v varstvo sorodnikom za vse dni, pa ne vem, kako vse skupaj izvesti, zato bom vesela vseh predlogov.

najlepša hvala vnaprej!

brbljavka

Draga Brbljavka, drage obiskovalke na forumu,

na dan z vašimi izkušnjami in predlogi. Kar za nekaj posameznic vem, da so se odločile roditi v Avstriji. Kako je bilo?

Dobrodošle,

dr. Zalka Drglin, ženske študije transakcijska analitičarka - svetovalka Združenje za informiranje,svobodno izbiro in podporo na področju nosečnosti, poroda in starševstva Naravni začetki www.mamazofa.org obporodne stiske individualno svetovanje, podpora in informiranje za ženske in svojce [email protected]

Mislim, da je bila ta tema na starševskem čveku. Poskusi z iskanjem (porod v Avstriji) ali pa še enkrat postavi isto vprašanje.

Jaz bom, če bo vse po sreči, rodila v Feldbachu čez kakšen mesec-sem pa tudi iz Ljubljane. Najbolje bo, da se obrneš na dr. Miglarja iz Maribora, k njemu greš prej na pregled in mislim, da ti bo on odgovoril na vsa vprašanja. LP

hvala vsem trem za odgovore. sem si prebrala vse na temo na starševskem čveku, vendar mi nekako ni do dokazovanja, da o avstriji ne razmišljam zato, ker sem ena razvajena deklina….

tinchy, zanima me, kdaj nameravaš sama v feldbach. če se npr. do roka ne bo še “nič” dogajalo, ali boš šla na pdp gor, ali bo tvojo nosečnost vodil tvoj g v ljubljani še 1 teden čez rok? recimo, da ne bo še nič kazalo na porod, ali nameravaš/nameravata najeti sobo/apartma v feldbachu ali ??? zanima me tudi, ali je to tvoj prvi otrok?

še vedno prosim za izkušnje (vaše osebne ali pa po pripovedovanju prijateljice, znanke). kaj ste storile s starejšimi otroci? so bili v času vašega bivanja pri sorodnikih? je bil partner z vami vse dni in kje je prenočeval?

hvala vsem, ki se vam bo dalo kaj napisat 😉

brbljavka

Pokliči dr. Miglarja – dogovori se z njim, mislim, da ti bo on dal največ uporabnih napotkov glede samega poroda v Avstriji in kako ravnati ko se začne dogajat že v Sloveniji 🙂
Njegova tel. v Mb ordinaciji je 02 2525016, dosegljiv je ponavadi ob četrtkih po 16h.
Srečno!

Hvala vsem za odgovore! Na dr. Miglarja se tako ali tako nameravam obrniti. V kolikor se kateri da, bom še vedno vesela vseh izkušenj, lahko tudi na email. Rok imam konec septembra, tako da so nasveti/izkušnje aktualni vsaj tam do začetka septembra. 😉

Pozdravček vsem!

brbljavka

New Report

Close