Sporočilo se nanaša na prej poslano pošto.
Poškodba kolena je bila posledica padca, do katerega je prišlo zaradi izognitve ledenega kupčka snega na jutranji progi.Zaneslo me je izven proge v globoki sneg.
Zanima me ali lahko na podlagi tega zahtevam kakšno odškodnino od upravitelja smučišča, saj menim tudi, da če tik ob progi ne bi bilo tako globokega snega, mogoče ne bi prišlo do takšne poškodbe.
Potem ko so me z akijem prepeljali do ambulante na smučišču, sem morala podpisati tudi neke papirje oz. zapisnik o padcu, katerega kopije pa nisem dobila.
Ali lahko vseeno zahtevam odškodnino,četudi nimam zapisnika?Tega bi si sedaj najbrž težko pridobila glede na to, da se je poškodba zgodila na italijanskem smučišču in se je že takrat bilo težko sporazumet z njimi.
Nejlepša hvala za Vaš odgovor.
Primeri,kot je vaš so se že dogodili,odškodnino iz naslova odgovornosti na tujih smučiščih pa je kakor sem seznanjen težko dobiti.Vsekakor pa ste ob nakupu smučarske vozovnice verjetno tudi nezgodno zavarovani.Poskusite vprašati ,oz dobiti to informacijo in za kakšne zavarovalne vsote.Potem pa se zopet slišiva,če vam je prav.
Lepo pozdravljeni, Bruno