Operativni poseg pri otroku! Urolog?
Pozdravljene!
veliko vas je tule in verjamem, da tudi katera z tako izkušnjo, kot nas čaka naslednjo sredo.
Naš 4letni fantek ima v sredo urološki poseg pod narkozo.
odrezali mu bodo neko opnico, ki se mu je zalepila okoli glavice lulčka.
Zanima me, koliko časa traja sam poseg, koliko časa je otrok v bolnici in ali dovolijo staršem, da so ob otroku?
Operiran pa bo v KC Ljubljana.
Za vsako info ali namig bom zelo hvaležna.
Hvala in lep dan vam želim.
mami
Lahko odgovorim samo na zadnje vprašanje. Starši so lahko ob otroku. Moj je bil operiran nekaj drugega,tudi na otroški kirurgiji KC, domov je šel drugi dan po operaciji. Midva nisva bila pri njem čez noč, ker je starejši, pa še prvo noč je itak prespal, ker je bil v splošni narkozi. Obiski pa mislim, da so cel dan, vizita pa zjutraj od 8 do 9h.
Najprej hvala vsem.
našemu so pred letom in pol 1x že potegnili kožico dol ( Dr. Kolar na Kotnikovi ).
Ob striktnem izvajanju vseh ukrepov, ko smo mu kožico potegovali dol vsak dan, se je zadeva po 14ih dneh ponovila.
Fantek nima preozke kožice, pač pa se mu okoli glavice zalepi neka tanka prozorna opnica in to naj bi se dogajalo vse dokler mu tega z skalpeljo ne odstranijo.
Tako, da moji upi, da mu bodo na koncu kožico samo potegnili dolin adijo žal odpadejo.
Mi lahko zaupate koliko časa so bili kriki in jok ob lulanju še po posegu? morda kakšne druge komplikacije?
Hvala vsem še 1x.
mami