operacija in dostop do interneta
Pozdravljeni!
Septembra imam na Stomatološki kliniki operacijo – imam odprti griz. Zanima me, glede na to, da bom tam najbrž ostala en teden, ali je v sobah mogoč dostop do interneta? Po navadi se čas bivanja v bolnišnici vleče v nedogled in internet bi mi res zelo prišel prav. Zanima me še, ali je priporočljivo iti pred operacijo k svojemo zobozdravniku, da pregleda zobe, ali za to ni potrebe (omenili mi tega niso, k ortodontki pa grem tako ali tako 1 mesec pred op.)
Lep pozdrav in že vnaprej hvala za odgovor
Mateja
Spoštovani, upam, da ne zamerite, če vaše sporočilo posredujem kolegom na KO za maksilofacialno in oralno kirurgijo. Predlog, da se na oddelku uredi brezžična internetna povezava za paciente je odličen (trenutno ta pacientom ni na voljo) in upam, da bo do septembra kaj iz tega. Če imate pred posegom pregled pri ortodontu, je to dovolj. Ortodonti običajno niti ne sprejmejo pacientov, dokler jim zobozdravniki ne sanirajo zobovja. Veliko sreče, DD
Lani sem bil teden dni na zdravljenju na maksilofacialnik kirurgiji. V dnevnem prostoru je pacientom na voljo starejši namizni računalnik z internetno povezavo. Brezžične povezave niso imeli, vendar mi je uspela povezava prek dostopne točke, ki jo ima Onkološki institut – res pa je signal malo šibak, tako da je uspeh povezave odvisen tudi od lokacije bolniške sobe in od kakovosti brezžične mrežne kartice v prenosniku. V dnevnem prostoru pa wireless povezava z OI deluje brez težav.
Strinjam se, da si s tem pacienti lahko malo skrajšamo dolgočasne dneve v času zdravljenja, v kolikor nam seveda sam poseg to dovoljuje. Malo lahko pokramljaš z domačimi in prijatelji, pobrskaš po pošti, informacijah in poslušaš prijetno glasbo. Pa tudi kakšen film polepša dan.