Najdi forum

Lep pozdrav!
Imam bolj splošno vprašanje. V obdobju nekako treh let mi je uspelo s pomočjo telovadbe in skrbi za zdravo prehrano shujšati za približno 10 kg. Sedaj imam pri višini 176 cm 66 kg. Takšno težo vzdržujem že 7 let. S postavo sem kar zadovoljna, vendar pa me skrbi, ali mi bo uspelo tako težo vzdrževati tudi v prihodnje. Kar veliko telovadim, se gibljem na svežem zraku, jem skoraj vse, vendar pazim pri količini in maščobah ter sladkorju. Zdi se mi, da kakor se malo pregrešim, se to hitro pozna na tehtnici. Kaj mi svetujete za vzdrževanje take telesne teže še vnaprej?
Najlepša hvala za odgovor!

Darja

Darja,

Očitno že sama poznaš najboljšo možno rečitev za vzdrževanje telesne teže… ker ti to uspeva že 7 let… vse kar moraš je početi to še napreej. Lahko pa poskusiš malo pojačati treninge.

Če veš da se kadar se pregrešiš to pozna na teehnici… potem vsaj veš, katere stvari te redijo in katerih se boš morala tudi v prihodnje izogibati.

Rešitev tvojega problema je zelo preprosta, ker ga dejansko uspešno rešuješ že vsa zadnja leta. Samo tako naprej, to je super teža, glede na tvojo višino.

Lp,
Goran

New Report

Close