Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo oh to zastajanje vode!

oh to zastajanje vode!

Pozdravljeni,

jaz pa se ubadam s problemom zadzevanja vode. Cutim, da se mi voda zadrzuje, tudi po menstruaciji (pred njo, da niti ne omenjam .- sem kot vodna postelja!), pa me zanima, iz kaksnih razlogov se voda zadrzuje in kako to odpraviti…

Iz meseca v mesec se spopadam z istim problemom in se mi ze trze film…po menstruaciji sem naceloma OK…en teden! In potem spet…

pomislila sem na hormone; ginekologinja mi je priporocala kontracepcijske tablete, neke nove (Yasminelle), ki ne zadrzujejo vode v telesu…ampak ne vem..kaj menite o Kontracepcijskih tabletah?

pomislila sem pa tudi na ledvice..?
pa trebuscek imam zadnji mesec stalno napihnjen…je mozno, da prevec pijem (ker je vrocina ubijalska), pa mi telo ne more tako hitro odvajati vode? Kak dan namrecs pijem tudi 5 litrov….
stara sem 25 let.

Hvala za ideje…

Vp.

Hormoni ne bodo pozdravili vzrokov. Pitje vode je v redu, upam, da nimate diabetesa, ker tako veliko pijete. Glede odvajanja vode poskusite z baziliko v kapsulah (mislim, da se pri nas ne dobijo).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close