Pozdravljeni!

S fantom sva skupaj več kot dve leti, približno eno leto pa živiva skupaj. Že na začetku najine zveze sem izvedela, da je “izbiral” med mano in še dvema dekletoma, ki ju je večkrat hvalil, pa dobili, klicali so se med vikendi, ko pač mene ni bilo. To me je šokiralo in podvomila sem v njegovo zvestobo, vendar mi je rekel in sveto prisegel, da ni imel z nobeno od niju nič, čeprav sta mu bile na začetku všeč.
Sedaj ko živiva skupaj in sva več časa skupaj kar napej opeva druge ženske. Vsaka (no, ne dobesedno, skoraj pa), ki gre mimo, ali pa ki jo vidi na TV-ju hitro pove, da je luštna, simpatična, da ima dobre joške,… V naši soseski sta tudi dve punci, ki menjata moške pogosteje kot pa spodnje hlače in tudi njiju hvali, da pa dobro izgledata,… Meni gre vse to že na živce! Mene redkokdaj pohvali, da sem se lepo oblekla, da imam dobro postavo,… Zadnje čase pa se sprašujem, če me ima sploh rad, ali je z mano samo zaradi sexa? Zakaj je potem z mano, če so vse druge bolj oh in sploh?
Ob njegovih besedah (ko opeva druge) se počutim manjvredno in celo zaničevano, to sem mu tudi že povedala, pa mi je samo rekel, da imam preveč časa, da mislim na take neumnosti.

Prosim, da poveste svoje mnenje in mi odprete oči kaj je na drugih puncah toliko boljše kot na meni?!

sej je le na drugih fantih veliko stvari boljših kot na tvojem.
jaz sem imela TOČNO takega in ko sem brala tvoje pismo, je bilo, kot da bi brala svojo zgodbo. hvalil je druge in vedno je opazil druge ženske, ki so bile taaako krasne, pa če so bile še take kure (po navadi so bile take najboljše) in jaz sem bila tista, ki je tečna in ne razume čisto nič in ljubosumna (lepo te prosim, kako po vsem tem ne postaneš ljubosumen) nikoli ni opazil, če sem bila lepo oblečena, če sem bila seksi, mi tega ni rekel, obnašal se je kot kak menih, ko je bil zraven mene, kot da ga čisto nič ne privlačim (no v postelji se je razživel, to je pa tudi bilo vse), skratka nobene pohvale. in to je bilo dovolj. pustila sem ga -pa je jokal za mano, spoznal svoje zmote, krivil sebe, govoril da ni mislil, da me je tako prizadel- mogoče res ne, ampak sem pa vseeno zelo trpela v času, ko sva bila skupaj.dobro premisli, kako se boš odločila, bolje, da greš, kot da ostaneš z njim brez samospoštovanja in vsa zagrenjena.

sedaj sem poročena- moj mož je super in tak moški, kot sem si vedno želela, da ga bom srečala. torej imaš možnost, da tudi ti takega najdeš, ki te bo imel zares rad.

tanja koliko časa si poročena?
Lp

New Report

Close