Odvzem kostnega mozga iz hrbtenice
Acjom, bodi pogumna, ker nič ni strašnega ta punkcija. Jaz sem bila v aprilu v bolnišnici MB par dni. Po punkciji sem res mirovala in nisem imela niti malo glavobola. Popolnoma nič. Moji sotrpinki v sobi, pa so z infuzijami ustavljali bruhanje zaradi glavobola, takšne muke je imela, saj je že nekaj ur po posegu hodila po hodniku. Zatorej samo lepo miruj, za vse drugo pa itak postori med. osebje, ki je res super na tem oddelku.
Nič bat, vse bo dobro.
Me pa nekaj zanima: ali si imela pred časom težave s sinusi in si hodila na nek poseg v Mursko Soboto? Zdi se mi, da si nekaj pisala o tem.
Pogum in javi se!
Acjom, prvič sem šla za nekom nazaj vohunit po MONu. Da vidim, če si že pisala o kakšnih težavah, ki bi nakazovale, da je lahko kaj narobe. Nič takega; le ena sama dobra volja in pozitivnost.In moč.Tudi v zadnjih postih. Pravim si: s tako punco pa že ne sme biti kaj hudo narobe. Res upam, da me občutek ne vara in bo to neprijetno obdobje negotovosti le ena izkušnja več, ki ti bo dala še več moči in optimizma. Acjom, zdi se mi, da nas je kar nekaj, ki mislimo nate in ti želimo ugoden razplet.