Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Odvzem kostnega mozga iz hrbtenice

Odvzem kostnega mozga iz hrbtenice

Bom mislila nate, Acjom in držala pesti.

Mojka zlata dar jeseni – vso srečo ti želim, predvsem pa IZVIDE B.P !!!!

Acjom, bodi pogumna, ker nič ni strašnega ta punkcija. Jaz sem bila v aprilu v bolnišnici MB par dni. Po punkciji sem res mirovala in nisem imela niti malo glavobola. Popolnoma nič. Moji sotrpinki v sobi, pa so z infuzijami ustavljali bruhanje zaradi glavobola, takšne muke je imela, saj je že nekaj ur po posegu hodila po hodniku. Zatorej samo lepo miruj, za vse drugo pa itak postori med. osebje, ki je res super na tem oddelku.

Nič bat, vse bo dobro.

Me pa nekaj zanima: ali si imela pred časom težave s sinusi in si hodila na nek poseg v Mursko Soboto? Zdi se mi, da si nekaj pisala o tem.

Pogum in javi se!

Na infekcijski ti niso vzeli kostnega mozga, ampak so ti punktirali hrbtenični kanal in odvzeli vzorec likvorja (spinalne tekočine). Kostni mozeg pa odvzemajo na Hematološki kliniki.

Tudi ja. No, pa upam,da ni to. :))

No saj boš videla, kako se bodo stvari odvijale. Sprašujem pa zato, ker je zanimiva ta povezava s sinusi in nevrološkimi težavami. Pa saj se vse pošlihta, zato bodi in ostani optimist.

Drži se in se nam javi.

Lep pozdrav!

Acjom, prvič sem šla za nekom nazaj vohunit po MONu. Da vidim, če si že pisala o kakšnih težavah, ki bi nakazovale, da je lahko kaj narobe. Nič takega; le ena sama dobra volja in pozitivnost.In moč.Tudi v zadnjih postih. Pravim si: s tako punco pa že ne sme biti kaj hudo narobe. Res upam, da me občutek ne vara in bo to neprijetno obdobje negotovosti le ena izkušnja več, ki ti bo dala še več moči in optimizma. Acjom, zdi se mi, da nas je kar nekaj, ki mislimo nate in ti želimo ugoden razplet.

:))))) Hvala.
Ma, še vedno sem “splezala iz dreka”; pa bom zdaj tudi, porkaduš! :))))

Boš, seveda boš! Ker človek s tako pozitivno naravnanostjo, kot jo izžarevaš ti, enostavno mora postaviti stvari na svoje mesto. Srečno!

Brrrr….me je kar zmrazilo. Bomo tiščali pesti da bo vse u redu.

Eh, kot ti je povedala ninan, ti samo pridno leži po punkciji.

Jaz sem ležala cca 30 ur, preden sem sploh sedela na postelji … ampak glavo sem pa mislila, da mi jo bo razgnalo. Ni prijela nobena tableta, pomagalo je res ležanje, brez vzglavnika. Takrat me ni bolelo nič:)

V CE greš?

Slučajno sem naletela na to temo in se spomnila te zvezdice, Acjom. Zdaj je že na lepšem mestu, je bila pa res simpatična in iskrena.

Namesto da bi poiskali staro temo, mone rajsi pisete nove poste.

New Report

Close