Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Hujšanje Odvečna koža

Odvečna koža

Lep pozdrav. Mene zelo zanima kako se izogniti odvečni koži. Imam 110 kg in bi rad shujšal na 80kg in me zanima kaj lahko preventivno naredim da mi ne bo potem koža visela.

Živjo Andraž

Žal te moram razočarati – tega ne moreš popolnoma preprečiti. Če imaš srečo, potem je maščoba enakomerno razporejena in se ti ne bo toliko poznalo, ko shujšaš. Verjetno bo največja težava na trebuhu, ker tam na mesto maščobe ne moreš natrenirati mišic (kot npr. pri nogah).

SIcer obstajajo neke kreme in prehranski dodatki, vendar so njihovi učinki marginalni.

Vendar pa naj te to ne zaustavi! Shujšaj in boš potem naknadno rešil težavo s kožo. Možno je, da se bo sama lepo nazaj prilagodila in ne bo preveč visela (še posebej, če si mlad in je koža še vedno zelo elastična).

--------------------------------------------------------------------------------- Mare Hojč, inštruktor fitnesa in licenčni trener IBFF [url=http://www.the-nutrition.com/domov/?utm_source=Medovernet&utm_medium=Oglasni%20prevzem&utm_campaign=Medovernet%20oglasni%20prevzem][img]http://med.over.net/wp-content/uploads/2015/09/logo-the-nutrition-e1441270438907.jpg[/img][/url] VIDEO Vadba za Hujšanje Doma (Začetni/ Nadaljevalni/ Napredni program, vse v video obliki z razlago strokovnega trenerja; Brezplačna) http://www.the-nutrition.com/video/kategorija/vadba-doma//zacetni-program Katera oblika kardio vadbe je najbolj učinkovita za hujšanje (VIDEO) http://www.the-nutrition.com/single-blog/Katera-oblika-kardia-je-najboljsa-za-hujsanje/123/filtriraj-po/datum/razvrstitev/padajoce/cilj/Hujsanje/stran/1 Shujševalni recepti (dietna Nutella, Rafaello kroglice, Nizkokalorična pica..) http://www.the-nutrition.com/recepti Kako je Sara izgubila 26 kg (najuspešnejša X3M Shredxx 90-dnevna preobrazba) http://www.the-nutrition.com/single-preobrazba/Sarina-X3M-Shredxx-90-dnevna-Preobrazba/9/filtriraj-po/datum/razvrstitev/padajoce/stran/1

New Report

Close