Najdi forum

Odstranitev modrostnika

Pozdravljeni,

imam modrostni zob, ”ujet” v kosti. Videti ga je bilo že pred leti samo na sliki, letos pa mi je začel delati probleme in s tem tudi grozne bolečine. Ne čutim ga in videti ga ni. Ne raste in po mnenju zobozdravnika tudi ne bo zrasel, ampak ga je potrebno odstraniti. Boli me celo levo uho, ne morem normalno odpreti ust, koža ob ušesu pa kot da je pretesna. Bojim se zazehati. Oralni kirurg je pogledal ortopan in mi napisal Amoksiklav. Korenine zoba naj bi segale v sinus in vse skupaj se naj bi vnelo. Stanje se je le malo izboljšalo, boli pa še vedno. Naročena sem na poseg šele čez dober mesec, pa ne vem, če bom zdržala.
Razmišljala sem, da bi šla na lastne stroške nekam drugam, da bi bila na vrsti prej. Zanima me, če mi lahko kdo pove lastno izkušnjo oz. mi priporoči kakšno dobro čeljustno kliniko.

LP

Živjo,

dr. Borut Sotošek je najboljši na tem področju, ga priporočam – res pa je, da ima čakalno dobo 6 mesecev. Mogoče bo v tvojem primeru kaj drugače, glede na to, da je urgentno. Je pa tudi na samoplačniško.

Lp

Chat

New Report

Close