Najdi forum

ODPRT NOV FORUM KR TJAVENDAN

No pa smo spet tukaj,

je z rdečo opisan nov forum, kjer pomili volji pišete kar želite. Še vedno apeliram na vse, izognite se grožnjam in sovraštvu ter neprimernim besedam. Kolikor se le da.

Tega foruma pa res ne bom veliko bral, tako da lahko brez skrbi pišete o čemerkoli. Srednja leta pa naj bodo res poučni forum.

Prosim vse POUČNI FORUM, poln pozitivne energije, kjer ljudje najdejo voljo do žviljenja in dela.

Da bi ta forum marsikomu pomagal rešiti tisto kar ga teži in se lažje prerivati skozi svet.

Še enkrat hvala vsem, ki boste to upoštevali.

primož

Primož, kar se foruma Srednja leta… tiče sem prav vesela, da ga pustimo tistim, ki bi se radi pogovarjali kaj resnejšega.Še nekaj bi te prosila ; moja mama ima 62 let in pravi,da bi včasih poklepetala tudi sama preko interneta s svojim sovrstniki.Ali bi se dalo(mogoče je že) odpreti tudi kakšen tak forum.Prepričana sem, da bi bilo sčasoma na njem veliko obiskovalcev.Teme prepustimo njim samim.Naj se izklepetajo tudi o tem kako štrikajo ali hodijo na kavico …..
Hvala ti, da skrbiš za nas vse
Lep pozdrav
Sara

Sara,

mislim, da bi tvoja mama brez problemov lahko prišla na naš forum. Saj se tudi tukaj javlja kar nekaj ljudi, ki so čez petdeset in bi si imeli kaj povedat.Kar vzpodbudi jo, da začne spremljat naš forum in ji bo všeč.

LP,Kaja

hvala lepa, sem ji rekla pa pravi,da so na tem forumu samo mladi.Jo bom še prepričevala medtem pa prosim Primoža za odgovor.
Lep pozdrav!

Sara se evda lahko, zaenkrat se mi zdi, da so na srednjih letih tudi te starosti, seveda jih je veliko ki samo bere, ko bo interesentov več, bomo odprli forum, posebej za :

Ko nam penzija pride v navado 🙂

IDEJE so dobrodošle

primož

Penzija, novo poglavje mojega življenja:)

Morda tak forum nebi bil slab in bi sčasoma privabil tudi tiste zaspane penzionerje.
Morda bi tudi obiskovalci med.over.net forumov rekli svojim staršem,da se kaj oglasijo. Mislim, da prav starejši potrebujejo več takih pogovorov kot mi, ki smo včasih” klepetanja “-govorjenja siti že po službah.
Lep pozdrav
Sara

New Report

Close